Det er vigtigt, at du har gode låse i dine døre, hvis du vil undgå indbrud. Mange, specielt gamle låse, er meget nemme at bryde op. Så kræver det bare en skruetrækker for at komme ind i dit hjem. Hvis du vil undgå det, bør du skifte din lås ud. Hos billigsikring.dk kan du købe gode låse til dit hjem. 

Billigsikring har et stort udvalg af forskellige låsecylindre til dine døre. Det er for eksempel Ruko låsene, som de fleste nok kender. Du kan vælge en lås, hvor nøglen kun passer til din dør. Du kan også vælge at få lavet nøgler, der passer til flere døre. Det kan være til hoveddøren og kælderdøren, så du ikke har brug for to nøgler. Når du køber en ny låsecylinder får du tre nøgler og et nøglekort. Så kan du altid få lavet flere nøgler, hvis I er flere, der har brug for en nøgle.

Billigsikring.dk har flere forskellige typer af Rukolåse. De har også Dorma Singlekode låsecynlindre. Singlekode giver samme høje sikkerhed som Ruko. De er bare billigere. Derfor foretrækker mange Singlekode frem for Ruko. Med Singlekode får du også tre nøgler og et nøglekort. Nøglerne kan laves til en eller flere låse. Du skriver ved bestillingen, hvordan nøglerne skal laves. 

Ordentlige låse til dit kælderrum

Udover at sælge låse til hoveddøre, havedøre og lignende sælger billigsikring.dk også hængelåse til skure, kælderrum og loftsrum. Hængelåsene er alle af en god kvalitet. Det betyder, at det er svært at bide dem over med en bidetang. Noget, der ellers er meget udbredt blandt folk, der bryder ind sådanne steder.

Det er vigtigt at beskytte tingene i sit kælderum og loftsrum ordentligt. Det er meget forskelligt, om man opbevarer noget af værdi i rummene, men lige gyldigt hvad er det irriterende at have indbrud. Derudover er det også vigtigt at sikre sine ting i forhold til ens forsikring. Hvis tingene ikke er låst forsvarligt inde, dækker ens forsikring ikke. Det kan derfor betale sig på flere planer at investere i en god hængelås. 

Billigsikring.dk sælger også forskellige beslag, der før for eksempel containere sværere at bryde op. De sælger også sikkerhedskæder og lignende foranstaltninger, der gør det muligt at åbne ens dør på klem og se, hvem der står uden for, men uden at den anden kan åbne døren helt op. Det kan give en en følelse af sikkerhed at få sat sådanne foranstaltninger op. 

About The Author

Related Posts