Hvis du er alternativ behandler og beskæftiger dig med f.eks. massage, akupunktur, zoneterapi, kranio-sakral-terapi, osteopati, kinesiologi, endokrinologi eller kiropraktik, har du brug for de rette remedier til din praksis. Det er vigtigt, at dine arbejdsredskaber er slidstærke og opfylder krav til såvel ergonomi som sikkerhed. Du har sikkert allerede sat dig ind i disse krav, og leder nu efter det rette sted at handle. Du søger en butik, der giver garanti for kvalitet og komfort i dine nye værktøjer, som yder en god service, og hvor du kan få svar på dine spørgsmål. Og så må den også gerne have et stort sortiment og et bredt udvalg af produkter.

 

Hos acupunctureshop.com finder du alt, hvad du skal bruge i din klinik eller praksis. Selvom produkterne i butikken primært henvender sig til akupunktører, kan andre alternative behandlere finde varer af interesse her, f.eks. brikse, som er velegnet til fysioterapi og massage, elektronisk muskelstimulation med elektrodemontering og shockwave laser systemer (begge anvendes ofte af fysioterapeuter), cupping-sæt til sugekopbehandlinger og hot stone varmere til basalt sten.

 

Acupunctureshop.com har dog fokus på akupunktører, og fører derfor et bredt og varieret udvalg af nåle fra alle kendte fabrikater: ASP, CAIR, Cloud & Dragon, NeoAcu og Seirin er repræsenteret i sortimentet, og du finder også alle nødvendige anatomiske modeller til såvel median mapping, øreakupunktur (auriculoterapi) og zoneterapi – der er sågar modeller af hunde og heste! Derudover er acupunctureshop.com leveringsdgytig i diverse litteratur indenfor alternativ behandling, og du kan også købe anatomiske plakater og kurser på DVD.

 

Du finder desuden alt tilbehør til behandling, for eksempel overtræk til ansigtsstøtter, varmepuder og hygiejniske artikler som afspritningsklude og nålecontainere.

 

Alt kan leveres til døren fra webshoppen, som tilbyder 14 dages fuld returret. Og der er penge at spare i forhold til de fysiske butikker. Så køb trygt dit akupunkturudstyr hos acupunctureshop.com

About The Author

Related Posts