5 Gear er en køreskole med udgangspunkt i de østjydske byer Aarhus, Rønde og Ebeltoft. Her kan du starte med det samme, og tage dit kørekort nemt, billigt og hurtigt. 5 Gear bestræber sig på at være den foretrukne køreskole i de byer, de er repræsenteret i. Dette gør de ved at tilbyde en uddannelse af den højeste kvalitet, men samtidig til den lavest mulige pris. Dermed får du mulighed for at komme på fire hjul, selv i en ung alder.

Via 5gear.dk kan du læse om et køreskole, hvor der er fin balance mellem kvalitet og pris. Den billige pris opnår du, da undervisningen er så grundig, og langt de fleste elever ikke behøver ekstra timer eller nogen speciel eller individuel undervisning, før de er klar til teori- og køreprøven. Der benyttes på 5 Gear udelukket topprofessionelle kørerlærer, og yderst moderne og altid nye biler. Dermed er du sikret en behagelige og tryg oplevelse, og skal ikke bekymre dig så meget om bilen, men blot fokusere på at lære mest muligt om trafikken og vejene. Der tilstræbes altid at anvende de samme biler til de samme elever. På trods af den lave pris og den høje kvalitet i undervisningen sørger for altid at overholde varigheden samt mængden af de forskellige lektioner, som færdselsloven foreskriver.

Tilfredse kunder

Den gode uddannelse og trygheden i køretimerne giver masser af tilfredse kunder hos 5 Gear. “Det er en rigtig godt køreskole, med god vejledning og hjælp hele vejen igennem! Man kommer nemt igennem og lærer det på en god måde”, fortæller Martin Bavnsgaard, der har benyttes afdelingen i Rønde. Han bakkes op af Safi Shoaibi, der har benyttet afdelingen i Aarhus. “Jeg har været glad for, at tage mit kørekort hos køreskolen 5 gear. Jeg synes de har taget rigtig godt imod mig, da jeg aldrig har kørt bil før og vidste ingenting om teorien. Hvis du er i tvivl, kan køreskolen 100% anbefales til dig”, fortæller Safi Shoaibi. 5 Gear er køreskolen til dig, der bor i Aarhus, Ebeltoft, Rønde eller omegn, og skal til at tage dit kørekort.

About The Author

Related Posts