Gravemaskiner er forskellige. Derfor passer alle skovle ikke på din gravemaskine. En gravemaskines montering kan variere efter mærke og størrelse. Der skal naturligvis en kraftigere skovl på en stor gravemaskine end på en minigraver.

Det er vigtigt at skovlen sidder ordentlig fast. Ellers risikerer du at skovlen falder af eller ødelægger maskinen. Du kan tilpasse skovle ved at bruge en ophængssplade.

Beco skovle har en standard

Du kan roligt gå ud fra at hver gravemaskine er forskellig og kræver sine egne skovle. Men ofte bruger en maskine samme ophængstype. Her vil der dog være forskellige mål på selve ophænget for at skovlen kan passe.

Hvis maskinerne bruger den samme standard for ophæng, så kan du konstruere en ophængsplade som passer til skovlen. Hos ASP-produktudvikling kan du købe færdige ophængsplader til Beco skovle.

Hvilket udstyr kan du montere?

Hvis udstyret bruger samme ophæng, så er der nærmest ingen grænser for hvilket udstyr du kan montere. Hvis du ikke kan købe en ophængsplade til din maskine, så kan du få den lavet så skovlen passer.

Du kan naturligvis montere de mest almindelige skovle til de graveopgaver du har behov for. Men har du en hydraulisk gravemaskine, så åbner det for andre muligeheder.

Gravemaskine i forvandling

Der er et væld af udstyr til gravemaskiner. Du kan montere en teleskoparm eller en gribeklo. Eller hvad med en grab der kan løfte træstammer?

Du kan forvandle maskinen til en tryklufthammer eller en gigantisk grensaks der kan rydde områder med buskads og små træer. Du kan montere en snegl så du kan bore huller i jorden. Eller du kan montere en boom-stang så maskinen kan bruges til at lægge rør med.

Mulighederne er nærmest uendelige. Det afgørende er bare hvilken type ophæng din gravemaskine bruger. Lav grundig research før du køber.

About The Author