En pullert er en stolpe, som fungerer som en slags beskyttelse samt afspærring, der hvor du har brug for det. Pullerter er derfor nyttige ved for eksempel gangstier, cykelstier, arbejdsområder, parkeringspladser eller helt andre steder, hvor trafikanter færdes. Hos Ramudden Vejsikring finder du lige præcis de pullerter, du har brug for til dit trafikområde.

Stationære og flytbare pullerter

Pullerter skal kunne forskellige ting. Nogle gange har man brug for stationære pullerter, hvis man ved at trafikken skal dirigeres en bestemt vej i lang tid fremover. Snakker vi derimod midlertidige events såsom festivaler, så kan det være nyttigt med aftagelige pullerter, som nemt kan fjernes og sættes nye steder, hvor der er behov for dem. Pullerter skal derfor også være i forskellige materialer og størrelser. Hos Ramudden Vejsikring finder du derfor både pullerter i rustfrit stål, som er stationære og mere æstetiske, og du finder plast pullerter, som er aftagelige og ikke vejer synderligt meget, så de er nemme at bære rundt på. Ligegyldigt hvad dit behov er, så er der en pullert type til dig hos Ramudden Vejsikring.

Konkurrencedygtige priser

Hos Ramudden Vejsikring har vi pullerter til konkurrencedygtige priser. Men bare fordi du gør en god handel, betyder det ikke at du går ned i kvalitet. Alle vores produkter er kvalitetssikret, så du trygt kan placere dem, der hvor der er behov for dem, og have ro i maven. Har du brug for hjælp til at beslutte dig for hvilke pullerter, der opfylder dine behov bedst, så tøv ikke med at kontakte os per telefon eller mail og få en uforpligtende snak med en af vores dygtige medarbejdere.

About The Author