Ondt i ryggen, ømme nakkemuskler og skuldersmerter er hverdagen på mange arbejdspladser, og det skyldes i høj grad, at arbejdsstationerne ikke er indrettet ergonomisk korrekt. Et godt ergonomisk arbejdsmiljø nedsætter risikoen for smerter og sygdom og øger medarbejdernes trivsel og præstationer. Hos kontormoebler.dk kan du skræddersy din kontorindretning, så den passer til firmaets image – uden at gå på kompromis med de ansattes velbefindende.

 

Ergonomi på kontoret

Indretning er blevet en vigtig del af mange virksomheder, og et æstetisk og grønt arbejdsmiljø er virkeligheden mange steder. Og skønne omgivelser er helt sikkert et plus i medarbejderbogen, men desværre glemmer nogle, at design og funktion er to vidt forskellige ting. Hos kontormoebler.dk er der fokus på funktionelle og inspirerende løsninger, og her bliver der aldrig gået på kompromis med ergonomien. Det skal være let og smertefrit at udføre sit arbejde, og derfor er ergonomien vigtigere end nogensinde før.

Når du vælger møblerne til dit eller dine medarbejderes kontor, så bør du være opmærksom på følgende:

– Arbejdsbordets dybde skal være så tilpas stor, at der er plads til at hvile og støtte både hænder og underarme foran tastaturet. Og så skal der i følge Arbejdstilsynet være minimum 110 cm. fra forkanten af bordet til nærmeste væg, rumdeler eller lignende.

– Kontorstolene skal kunne indstilles, og du bør indprente dine medarbejdere, at varierede siddestillinger forebygger ømhed i ryggen. For eksempel kan de sætte sig omvendt på stolen, læne sig godt tilbage i sædet og skiftevis sidde højt og lavt.

– Belysningen omkring arbejdsstationen skal være funktionel, og du skal helst undgå genskin fra lamper og sollys i både computerskærm og bordplade. Du kan derfor med fordel vælge materialer som linoleum, laminat eller finer.

 

Der er altid hjælp at hente

Skulle du være i tvivl eller har du brug for inspiration og en hjælpende hånd, så henvend dig hos kontormoebler.dk, der har stor ekspertise og lang erfaring med ergonomiske møbler til kontoret. Her kan du skræddersy din indretning, så den passer til både budget og image, og hvis du har brug for at se møblerne i virkeligheden, så ligger der showrooms i Jylland såvel som på Sjælland.

Og er du helt blank i forhold til æstetik, indretning og funktion, så kan du få besøg af en indretningskonsulent, der giver gode råd og vejledning i forhold til hvad der er nødvendigt for at skabe et funktionelt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne trives. 

Så gør noget godt for dig selv, din virksomhed og dine ansatte: invester i ergonomiske kontormøbler.

 

About The Author

Related Posts