Hos YourCare kan du finde genanvendelige varmeposer og koldposer. Poserne er ekstremt funktionelle og bæredygtige, da de kan genanvendes. Frys dem igen og igen eller opvarm dem i mikroovnen gang på gang og brug dem flere gange. Find din koldpose eller varmpose hos YourCare.

Afhjælp med smerter

Koldposer er især gode til at aflaste smerter i relation til tandpine, betændelse i led og muskler, forstrækninger, hvis du har fået en forstuvning, har et blåt mærke eller et smertefuldt insektstik. Varmeposer er effektive til at stimulere blodcirkulation, og til at løsne dine muskler op, hvis de er anspændte og kan aflaste menstruationssmerter. Hvis du er blevet anbefalet at anvende både kold- og varme, så anbefaler vi at investere i to poser, hvor af den ene udelukkende bruges som koldpose og den anden udelukkende som varmepose for at forlænge dens levetid.

Nemme at anvende

Koldposen lægges i en fryser eller en frostboks i ca. to timer før brug. Når du lægger den mod huden skal du pakke den ind i et håndklæde for at beskytte din hud. Varmeposen kan enten lægges i maks 80 grader varmt vand eller få 2 minutter i mikroovnen. Denne skal også pakkes ind i et klæde eller lignende for at beskytte dig. Det er altid en god idé at have en af disse poser på lager, da man aldrig ved hvilke små skader, man kan komme ud for.

Råd og vejledning

Vi anbefaler altid at følge din egen læges råd, når det kommer til brug af varme- og koldposer. Har du dog spørgsmål til vores produkter eller services, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at guide dig hos YourCare.

About The Author