Kender du problemet med at få pakket madpakken rigtigt, så den er nogenlunde lækker at åbne igen på arbejdspladsen eller for børnene i skolen eller i deres institution? Det er ikke rart at åbne en madpakke, hvor madvarene er blevet blandet godt sammen. Men heldigvis er der en løsning på dette problem. New zealandske Sistema er et 30 år gammelt firma med fokus på kvalitetsprodukter indenfor opbevaringsbøtter, madkasser og drikkedunke. Alle produkter er uden nogen former for gift- og hormonforstyrrende stoffer, 100 procent BPA- og blyfri, så du trygt kan anvende dem også til dine børn. Produkterne fra Sistema tåler opvaskemaskine, fryser og mikroovn, og er i øvrigt altid i lave priser.

Flere serier at vælge imellem

Sistema har som udgangspunkt fire serie af deres produkter. Klik It opbevaringsbøtter er den karakteristiske blå clips og gummiring i låget som sikrer, at produkterne ikke går op og samtidig holder tæt. Til bagning er det Bake It serien med den hvide clips og gummiring, du skal bruge for at holde kryb væk fra dine produkter. Sistema Lunch er serien med madkasser og drikkedunke, hvor du helt sikkert uden tvivl kan finde en madkasse og drikkedunk, som passer dit eller dit barns behov. Super stort udvalg heriblandt den meget populære Snack Attack Duo. Alle disse produkter kan bruges i mikroovn, dog kun uden låg. Vi du have hele produktet i mikroovnen, skal du vælge produkter fra Sistemas mikroovnsserie. Denne byder på et stort udvalg i produkter, hvor du kan opvarme dine rester og dermed gøre hverdagen lidt lettere.

Snack Attack Duo passer til skoletasken

En af de bedste løsninger til udfordringen med at få madvarene frem til frokosten i god stand er madkassen Sistema Snack Attack Duo. Denne er designet til at være i madpakkerummet på langt de fleste Jeva og Lego skoletasker, der er de nok mest udbredte skoletasker på markedet. Madkassen har målene 19,7 cm x 15,8 cm x 5,9 cm. Snack Attack Duo indeholder 3 rum, og har aftageligt låg. De 2 mindste rum har deres eget lille låg, og derfor perfekt til grønt, nødder, frugt eller andet, der skal holdes seperat. Det store rum er oplagt til at bruge til en sandwich eller en lille ret. Dermed har du løsningen på at din mad flyder sammen, og det er mere behageligt at åbne din madkasse, når det er frokosttid. Prisen for en Snack Attack Duo madkasse er kr. 59 via Babadut.dk. Og naturligvis er kassen helt uden BPA eller Phthalater og tåler opvaskemaskine, fryser og mikroovn uden låg på. En Snack Attack Duo madkasse gør livet lettere, og gør glæde ved at indtage din frokost, eller andre måltider, meget større.

Masser af andre muligheder hos Babadut.dk

Babadut.dk er en familieejet webshop, der ud over Sistemas proukterne generelt har alt det gode til dine børn. Dette er både til de helt små babyer, men også når børnene er blevet lidt større. Blandt de mest populære produkter er T-shirts med tryk som eksempelvis “Jeg skal være storebror”, “Verdens bedste storebror”. eller andet tryk. Dette er de perfekte gaver, der skaber glæde og stolthed hos modtageren.
I shoppen har de super meget fokus på kundeservice og desuden har de stor fokus på at der ikke må være giftstoffer i produkterne. 

About The Author

Related Posts