En skydedør er som regel med til at skabe plads og lys i boligen, og den anvendes til opdeling af rum eller i forbindelse med terrasse eller altan. Skydedøre fås i mange forskellige designs i forskellige prisklasser, alt efter jeres behov. Overvejer I at udskifte en dør i jeres hjem med en skydedør, så findes der er stort udvalg af leverandører på nettet, hvor I kan købe skydedøre. Her skal I så beslutte jer for, om I går efter kvalitet eller billige priser – eller begge dele på én gang.

Mere lys, luft og plads med skydedøre

Der er flere fordel ved skydedøre. En skydedør er pladsbesparende for den fylder ikke så meget som en almindelig dør, der kræver mere plads, når den skal åbnes og lukkes. Dermed får I mere gulvplads i jeres hjem, hvilket især har betydning hvis rummene er små. I kan også anvende en skydedør som rumdeler, hvis I f.eks. har et stort rum, som I gerne vil opdele, så det kan bruges til flere forskellige formå. Skydedøre giver jer mulighed for fleksibilitet i boligindretningen. Almindelige døre smækker ofte i hvis der er gennemtræk, men det gør skydedøre ikke, så I kan ubekymret åbne vinduer og døre og lufte ud i jeres bolig. Skydedøre er en god løsning, uanset om I bor i lejlighed eller hus, for den er med til at frigøre plads, så I har flere kvadratmeter til rådighed end med almindelige hængslede døre.

Skydedøre – individuelle løsning og totalløsninger

Søger I online efter skydedøre, så har Melholt.dk et stort udvalg af indvendige skydedøre i høj kvalitet til fornuftige priser. I sortimentet findes et stort lager af ubeslåede celledørplader, som er beregnet til skydedøre. Det særlige ved ubeslåede skydedøre er, at de har en kraftig rammeopbygning, hvilket gør dem særligt velegnede som skydedøre. De ubeslåede skydedøres mål er 204 cm i dørhøjde og 4 cm i dørtykkelse. Bredden er mellem 72,5 og 122,5 cm. De ubeslåede dørplader er uden udfræsninger til låsekasser, hængsler osv., og I kan som kunder selv vælge en individuel løsning. I vælger selv, hvilke greb (skydedørsskåle), I vil have på jeres skydedør, og får det eftermonteret. Melholt.dk har et stort udvalg af tilbehør til skydedøre, bl.a. greb, som I kan få i blank, messing eller børstet rustfrit stål. I sortimentet kan I også vælge mellem forskellige skydedørsskinner til ophængning og indbygningskarme til, hvis I gerne vil have skydedøren gemt lidt væk. Melholt tilbyder også totalløsninger, hvor I får leveret en skydedør inklusiv skinne eller en skydedør inklusiv indbygningskarm. Melholt går ikke på kompromis med kvaliteten og leverer alle produkter til konkurrencedygtige priser.  

About The Author

Related Posts