Gravering er et gammelt håndværk, som det kræver snilde og tålmodighed at lære. Gravering er typisk at skære figurer, bogstaver eller linjer i overfladen på forskellige materialer. Gode gravører kan dog som regel også hjælpe dig med at overflade behandle dine ting. Hvis du leder efter en god gravør, der kan udføre en række forskelligt arbejde, er Gravør Dynesen et godt bud på en gravør for dig. Firmaet går helt tilbage til 1928 og drives af den samme familie den dag i dag. De kan lave en lang række forskellige opgaver for dig.

Hjælp til at være unik

Gravering kan ofte være det, der er med til at gøre jeres produkter helt unikke. Hvis du arbejder med smykker, kan gravering af motiver eller lignende være med til at gøre dine produkter til noget helt særligt.

Hvis I er en virksomhed, der har brug for en graveringsløsning, kan I også få hjælp hos Gravør Dynesen. De kan være med lige fra den første ideudvikling til det færdige produkt. De har en række dygtige og kreative medarbejdere, der kan være med til at udtænke nogle anderledes og nyskabende løsninger. Hvis I allerede har udtænkt løsningen selv, men bare har brug for hjælp til eksekveringen, er det selvfølgelig også i orden.

Gravør Dynesen har blandt andet været med til at lave graveringer på implantater til medicinalindustrien, lave logoer på vinflasker med lasergravering og lave logoer på læderknapper til møbelindustrien.

Du behøver dog ikke at have en virksomhed eller have et produkt, der skal masseproduceres. Gravør Dynesen hjælper dig også gerne, hvis det bare er en enkelt ting, der skal graveres.

Gravering af skilte

At lave skilte er en gammel disciplin indenfor gravering. 80 års erfaring med at lave skilte fornægter sig da heller: Skilte er et af Gravør Dynesens specialer. Det er lige fra de store skilte som en oversigt, hvor man kan se, hvor de forskellige afdelinger i virksomheden er, over navneskilte og dørskilte til private hjem til reversskilte, der viser, hvad jeres medarbejdere hedder.

Skiltene kan laves i mange forskellige typer af materiale. Det kan være aluminium, messing, stål, plastik, akryl, glas eller træ. Hvis du har et materiale, som ikke er nævnt, men som du gerne vil have graveret på, kan Gravør Dynesen helt sikkert også finde en metode til at gøre det.

Skiltene laves med lasergravering eller fræsegravering, og Gravør Dynesen kan efterfølgende male graveringen, så tekst, billede eller logo kommer til at stå tydeligere frem.

Gravering af stempler

Selvom vi sender flere og flere emails, kan det være svært i en virksomhed helt at undgå et stempel med firmaet oplysninger til breve og andre dokumenter. Gravør Dynesen kan lave gummistempler, så I kan trykke jeres logo og firmaoplysninger i præcis den skrifttype og den farve, I ønsker. De kan også lave datostempler.

Gravør Dynesen laver også brændestempler og prægestempler. Brændestempler bruges til at præge træ og plast. Det er smart, hvis du har virksomhed, hvor du laver møbler, eller hvis I vil mærke jeres paller med jeres logo. Prægestemplet bruges til metal som smykker og maskindele.

About The Author