Har du en hest, så ved du, at den har mange behov, som skal opfyldes både i stalden, og når du skal ride på den. I stalden har din hest brug for den rette pleje, og den skal f.eks. strigles og have renset hove. På rideturen og til ridestævner er det selvfølgelig også vigtigt at have det rigtige udstyr til hest og rytter, som kan tåle at blive brugt i alt slags vejr.

More Horse forhandler kvalitetsudstyr til hest og rytter

Søger du online efter rideudstyr, er det nemt at finde online-butikker, som handler med udstyr til heste, og du kan finde mange gode tilbud. Det er dog vigtigt, at du også husker på, at kvalitet betyder noget, og at udstyret skal leve op til godkendte sikkerhedskrav, så hverken du eller hesten kommer til skade. More-horse.dk er en rideudstyrsforretning, som findes både som online webshop og som en fysisk butik på 300 m2 i Grinsted. Forretningen drives af en familie, som selv har en stor passion for heste, og som derfor har stort kendskab til, hvilken slags rideudstyr hest og rytter har behov for i hverdagen og til ridestævner. Til daglig har du blandt andet brug for en god saddel og hovedtøj til hesten, samt ridehjem, ridestøvler og ridetøj til dig selv. Derudover kan du købe plejeprodukter som eksempelvis saddelfedt til at holde udstyret ved lige. I shoppen finder du masser af smart og komfortabelt ridetøj til daglig brug og flot stævnetøj fra kendte producenter og af mærket More Horse.

Lækre produkter til hestens daglige pleje

Det er vigtigt, at din hest er i god foderstand, for at den kan være sund og glad og yde sit bedste til træning og stævner. I webshoppen kan du blandt andet købe tilskudsfoder og godbider, som du kan forkæle hesten med. Her forhandles også hø-tasker, greb som anvendes til udmugning og saltsten til hesteboksen. Du finder også et stort udvalg af strigler i forskellige størrelser og pandebørster, så din hest altid kan have en velplejet pelse. For at hesten kan yde sit optimale er det vigtigt, at den har sunde ben, led og hove, og derfor skal du også bruge en hovrenser, hovbørste, hovolie og hovbalsam. I sortimentet finder du mange typer af dækkener: Regndækken, ridedækken, insektdækken og fleecedækken, så din hest altid holder sig varm og slipper for insektbid eller utøj i pelsen. Du finder en række gode tilbud hos More-horse.dk, og du optjener point i kundeklubben, hver gang du handler, som du kan indløse i pointshoppen.  

About The Author

Related Posts