Om Malerlager.dk

Hvis du har brug for billig akrylmaling af høj og miljørigtig kvalitet, så er Malerlager.dk det helt rigtige sted at handle. Vi har eksisteret siden 2006 og sælger kvalitetsmaling fra firmaet Bech & Jørgensen, der har eksisteret siden 1892. De produkter, vi sælger, bygger således på mangeårig erfaring med og knowhow om maling samt malerværktøjer. Vi har et meget stort varesortiment af vandig akrymaling samt malertilbehør, og malingen er kvalitetstestet og desuden mærket med EU-Blomsten. Eftersom vi er en webshop, er det uhyre nemt at handle hos os, og du får tillige varerne til billige onlinepriser.  

Et stort udvalg af billig maling

Uanset om du skal bruge indendørs- eller udendørsmaling, vægbeklædning, malerværktøjer eller sikkerhedsudstyr, så er vi leveringsdygtige. Til indendørs brug sælger vi væg-, loft- og gulvmaling. Men derudover sælger vi også gulvlakker og olier fra Junckers og tavle- og magnetmaling. Til udendørs brug har vi bl.a. maling af mærket Caparol, der er et af de største kvalitetsvaremærker i Europa. Også Larcos industrielle malebehandlingsprodukter forhandler vi. Endvidere har vi selvfølgelig træbeskyttelsesprodukter, vægbeklædninger som tapet, glasfilt og KlimaTec. Erfurt-KlimaTec vægbeklædning isolerer og forvandler kolde vægge til varme vægge og skaber desuden et bedre indeklima. At anvende KlimaTecs vægbeklædninger er et miljørigtigt og besparende tiltag. Skal du bruge materialer til at dække af og klargøre de rum, der skal males, tapetseres eller lignende, kan vi også hjælpe med det. Det kan også være værd at overveje, om du bør købe noget af vores sikkerhedsudstyr i form af fx dragter, masker og briller. Gå på opdagelse på vores hjemmeside, og lad dig inspirere til solide og gode løsninger.

Fordele ved at handle hos Malerlager.dk

Den åbenlyse fordel ved at handle hos Malerlager.dk er, at du på behagelig vis kan sidde i dit eget hjem og få et overblik over de produkter, som er relevante for dig. Du skal ikke trækkes med køer i butikker og evt. forgæves forsøg på at finde det, du har brug for. Desuden er vores varer billigere. Vi kan tillige sammensætte særlige tilbud, baseret på dine behov og ønsker, hvad man som hovedregel ikke gør i almindelige butikker. Hos os sparer du altså både penge og tid, og det er en stor fordel. Især i en tid hvor der skal bruges meget tid på malerarbejde.  

Sådan handler du

Læs om vores varer på Malerlager.dk. Når du finder det, du vil købe, lægger du det blot i indkøbskurven og betaler. Vi kan sørge for dag til dag-levering, og køber du for over 950,- kr., er leveringen gratis. Malerager.dk er E-mærket, så du kan trygt og tillidsfuldt handle hos os. Husk også, at der er 14 dages returret, hvis du fortryder dit køb. Bliver du i tvivl om noget i forbindelse med læsningen om vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Dine gør det selv-projekter skal ikke forsinkes af fejlkøb eller mindre optimale produktvalg. Vi ønsker at give dig den absolut bedste kundeoplevelse og hjælp til det rette køb. Hos Malerlager.dk får du billig kvalitetsmaling og kompetent vejledning. 

About The Author

Related Posts