Der er delte meninger blandt forældre om, hvorvidt deres barn skal døbes eller ej. Nogle synes, at en barnedåb er en god tradition at holde i hævd, andre lader det være op til barnet selv at bestemme, og nogle vil helst helt holde sig fra kirken. Lige meget hvad skal barnet dog have et navn, og de fleste forældre vil gerne fejre den glædelige begivenhed med venner og familie. I den forbindelse vil de helt sikkert også sætte pris på at få en gave til deres barn.

Hvis du ikke har så mange ideer til gaver til dåben eller navnefesten, kan du med fordel se, hvad de har hos sejleg.dk. Her har de en kategori for dåbsgaver og gaver til navnefester. På den måde kan du nemt se, hvilket legetøj der er in i øjeblikket.

Da en dåbsgave eller en gave til en navnefest typisk er en større gave end en fødselsdagsgave, kan man med fordel købe noget, som barnet kan bruge i længere tid. De fleste børn er 3-6 måneder, når der bliver døbt eller navngivet, og der har de ikke brug for så meget legetøj. Når de bliver ældre, vil de dog synes, at det er utrolig sjovt at have en masse forskelligt legetøj at vælge imellem.

En god gave til en barnedåb eller navnefest kan for eksempel være en gåvogn. Barnet kan sidde på vognen og har noget at støtte sig til, men kan nå jorden med benene og på den måde skubbe rundt med vognen. Vognen styrker på den måde barnets motorik, og det vil have nemmere ved at lære at gå. Dels fordi det allerede har øvet sig i at holde balancen på gåvogn, dels fordi det får nogle flere muskler i benene af at bruge gåvognen.

En anden god gave til barnedåben eller navnefesten er et aktivitetsstativ. Det er et stativ, hvor der hænger forskellige ting ned fra det. Det kan være nogle figurer, nogle ringe barnet kan gribe fat i eller noget, der rasler. Aktivitetsstativet kan barnet bruge, når det er helt lille. Når barnet ligger på ryggen på et tæppe på gulvet, sætter man stativet over barnet, så det kan ligge og lege med de forskellige ting på stativet. Et aktivitetsstativ bliver dermed også en gave til forældrene, da det er noget, deres lille barn kan underholde sig selv med, mens de laver noget andet. Det vil derfor helt sikkert sprede glæde blandt både børn og voksne.

Se mere på https://www.sejleg.dk/

About The Author