En campingtur kræver udstyr. Men får bare mere overskud til at nyde turen, når man har styr på at udstyret er det rigtige. Via Campingtur.nu kan du blandt andet få en række super funktionelt campingudstyr fra Wecamp.

Svenske Wecamp producerer generelt campingudstyr til alle former for camping. Dette har de gjort i en årrække, og producenten er netop kendt for altid at levere høj kvalitet. Fra Wecamp kan du via Campingtur.nu få blandt andet campingstole, campingreoler, service, markise sider og fronter.

Blandt eksempler på Wecamp produkter kan nævnes en front med flytbar dør og oplukkelige vinduer. Denne kan kombineres, og lynes sammen med Wecamp sidestykke og og kan fås, så den passer til forskellige størrelser markiser. Men du kan blandt andet også få en række drikkedunke heriblandt en 10 liters dunk med aftabningshane. Du kan få en række flot designet lamper plus flere forskellige stole designet af Jakob Jensen. Eller hvad med et servicesæt med navnet Black Magic, der er super flot design og lavet i 100 procent melamin. Du får 4 krus, 4 dybe tallerkner, 4 flade tallerkner og 4 dessert tallerkner. Desuden kan du tilkøb skåle og fade.

Generelt kan du online via Campingtur.nu få alt det du normalt køber i dit lokale campingcenter. Og du er altid velkommen til at kontakte webshoppen for rådgivning.

About The Author

Related Posts