I mange funktioner er der behov for vægte af forskellige slags. Dette er både i privat hjem, men også i mange forskellige erhverv er der behov for vægte med forskellige specifikke funktioner.
Hos Vægteksperten har de alt i vægte og tilbehør til disse. Vægteksperten er Skandinaviske største leverandør af alt inden for vægte og andre måleapparater. Dette både til private og til erhverv. Via webshoppen på https://www.vaegteeksperten.dk/ kan du til private blandt andet finde en række klassiske badevægte, som mange i dagligdagen bruger til at tjekke deres personlige vægt. Et eksempel er en personvægt body-fat Kern MFB vægt. Med denne kan du både fastsætte kropsfedt, vand i kroppen, muskelmasse med en nøjagtighed på 0,1 % såvel som kropsvægt og knoglemasse i 0,1 kg intervaller. Vægten koster kr. 639,- og er lavet i elegant sølv-metallisk design. Men badevægte er typisk også oplagte at have stående i fitnesscentre, på hospitaler, hos læger og mange andre steder, hvor der udføres erhverv med fokus på kroppen.

Med en brevvægt sikrer du korrekt frankering

En anden type vægt som de fleste kender til, er en brevvægt. Med en sådan bliver du sikker på, at du sætter den rette porto på din forsendelser, og kan dermed typisk hjælpe dig med at spare mange penge. Hos Vægteksperten har de et stort udvalg af brevvægte, der er robuste, slidstærke og i lækkert design og god kvalitet. Desuden er de alle simple og logiske at betjene, og kan i øvrigt holde i rigtig mange år. Et eksempel er bordvægten WP6000 fra mærket MyWeigh. Denne er vandtæt, og kan faktisk tåle at komme i vand ned til 1 meters dybde. Vægten har 2 programmérbare displays, ét på forsiden og ét på bagside, og kan indstilles til at give lyd, hvis emnerne på vægten er over eller under angivne grænser. Vægten er udført i rustfri stål, og er dermed meget let at rengøre.

Mange vægte til erhverv

Men hos Vægteksperten kan du generelt finde et stort udvalgt i rigtig mange slags vægte til mange forskellige erhverv. Blandt disse kan nævnes en række yderst følsomme vægte til brug i laboratorier. Disse er er perfekte til måling af kemiske stoffer, hvor det ofte er vigtigt at kunne veje ned til en brøkdel af et gram og altid være præcise. Laboratorievægtene er lette at betjene, og er således velegnede til nybegyndere, men også til avancerede brugere. På de fleste vægte er mulighed for en masse specialindstillinger heriblandt at kunne veje i andre måleenheder end gram. Andre typer vægte med høj præcision er blandt andet præcisionsvægte, analysevægte og finvægte, som du også kan købe via Vægteksperten.
En anden vægttype, som kan benyttes til forskellige erhverv, og som du kan købe via Vaegteksperten.dk er hængevægte, der er perfekte til at løse opgaver inden for landbruget, detailhandlen eller hospitalsvæsenet. Disse er lavet med karabinhager i rustfri stål, som sikrer god modstandsdygtighed over for vind, vejr og almindelig slid.
Men hos Vægteksperten kan du også få en række afstandsmålere til forskellige behov, du kan få nogle yderst følsomme analysevægte, Atex vægte der er velegnet til mange industrier, butiksvægte til blandt andet bland-selv-slik, grøntsager og lignende plus du kan få en række små designervægte, der kan benyttes sammen med smartphones samt også akseltryk vægte til lastbiler og andre store køretøjer. Men også alt andet som du kan få brug for af vægte kan du købet hos Vægteksperten.

About The Author

Related Posts