Skifter du eller dine børn ofte telefon, og er belastningen på jeres budget til dette stort? Så er det oplagt at spare penge ved at købe dine iPhones brugte. 

Via Phoneworld.dk finder du et stort udvalg af brugte iPhones. Dette omfatter modellerne 5, 5S, 5C, 6, 6 plus, 6S og iPhone 6S plus. Der er altid masser af brugte iPhones på lager, og i webshoppen står de inde for at de er gennemtestet, renset og kontrolleret. Alle telefoner er desuden 100 procent gendannet til fabriksindstillinger.

Når du vil købe en iPhone via Phoneworld.dk skal du først vælge model. Priserne for en iPhone 5 er naturligvis de laveste. Men selvom der er kommer flere nyere modeller på markedet, så er det fortsat en populær telefon og et kvalitetsprodukt. Naturligvis stiger priserne i takt med om du foretrækker en nyere model. Når du har besluttet dig for model, skal du så vælge mellem at få din telefon enten som ny eller som lettere brugt. I første kategori kan telefonen have ubetydelige ridser, skærmen har ingen ridser, og enheden er fuld funktionsdygtig. Der følger altid en ny lader og et ladekabel med. Vælger du lettere brugt kan telefonen have ridser og skrammer. Der kan også være ridser i skærmen, men ikke nogen, der vil have betydning for skærmens brug. Naturligvis er enheden funktionsdygtig og der følger ny lader og ladekabel med. Når du har valgt kvalitet, skal du vælge hvilken størrelse du foretrækker i GB og siden hvilken farve du foretrækker. Derefter har du mulighed for at tilkøbe en sikkerhedspakke og evt. ekstra tilbehør. Når dette er valgt, så har du også fået udregnet din pris.

Og der er altid 24 måneder reklamationsret hos PhoneWorld.dk. Og så er det oplagt at sælge din brugte iPhone i forbindelse med dit køb. På den måde kan du hele tiden opdatere til den nyeste model eller til den model som du foretrækker. Derefter er det blot at afslutte købet, og inden for få dage vil du modtage din telefon. Let, billigt og hurtigt.

About The Author

Related Posts