Har du nogensinde stillet dig selv spørgsmålet: Hvor hulen finder jeg Eterna skjorter på tilbud? Godt spørgsmål. For hvor tit finder du egentlig en god økologisk skjorte på bud? Men hold på hat og briller, svaret finder du hos Mens Wear.

Når du holder øjne og ører åbne, så er det ret ofte at du kan finde tøj af høj kvalitet billigt. Det hænger sammen med at tøjbranchen skifter kollektioner flere gange om året. Butikkerne vil ikke risikere at brænde inde med sidste års mode og sælger det på tilbud.

Butikkerne sælger ud

Ja, det kan godt lade sig gøre at købe tøj til halv pris. Klæderne er stadig høj kvalitet, men det er bedre at at sælge ud end at ligge inde med et lager tøj fra sidste års mode.

Hold øje med kædernes pop-up-butikker. Her samler de hele deres restlager og holder udsalg. Det interessante er at meget tøj kan sælges så billigt og butikkerne tjener stadig penge på det. Avancen er høj på modetøj.

Hold øje med udsalg

Vi har vænnet os til de gule skilte med udsalg. Vi er næsten blevet immune. Derfor er det sjældent at nogen hopper af begejstring over et tilbud på ti procent. Det er næsten altid muligt at finde det du skal bruge til nedsat pris. Også selvom det er en mærkevare.

Derfor betaler det sig at holde øje med butikkerne og deres udsalg. Både online og offline.

Tilbud er blevet normalt

Det er ikke kun for at sælge ud at der er tilbud. Når butikkerne sætter prisen ned med 50 og 60 procent, så kan det også være for at tiltrække kunder som køber nogle af deres andre varer. Og når det handler om tøj kan nogle kunder være meget loyale og vender tilbage.

About The Author