I mange år har rengøring haft et dårligt ry. Nogle virksomheder valgt helt at opsige rengøringspersonalet for selv at tage over. Efter mange år i skyggen er rengøringsfirmaerne ved at genvinde et godt omdømme.

For et rengøringsfirma i Århus er service og kvalitet i højsædet. Servico insisterer på individuelle skræddersyede løsninger til deres kunder. Og det betaler sig.

Slut med dårlig rengøring

Man får selvfølgelig hvad man betaler for. Og når det kommer til rengøring, så lad være med at spare. Det kommer til at koste dig dyrt i den sidste ende.

Billig rengøring ender ofte med ukvalificeret arbejdskraft som giver branchen et dårligt ry. Rengøring vil også kun blive overfladisk. Rengøringsassistenter går løst over inventaret og tager det værste snavs.

Men du har brug for mere end det.

Godt indeklima

Du har brug for en virksomhed med et godt indeklima. Mange mennesker døjer med irriterede luftveje og allergier på grund af dårligt klima i virksomheden. Et professionelt rengøringsfirma ved godt hvad det skal gøres for at luften bliver god og virksomheden et rart sted at være.

De fjerne alt støv, lufter ud og tager de besværlige pletter fra køkkenet og toilettet. Det betaler sig at lave en aftale hvor intet bliver overset.

Færre sygedage

Et godt og rent indeklima er godt for den generelle sundhed i virksomheden. Rengøringsassistenter er i dag uddannet i smitteveje og forebyggelse. De vil gøre rent for at minimere smitte på alle berøringsflader og rum.

Det betyder at du kan gå en tid i møde med langt færre sygemeldinger. Allerede der har du sparet de fleste af udgifterne til rengøring. Sygemeldinger koster både løn og lavere produktivitet.

Desuden sparer du også mange penge på rengøringsmidler og udstyr til at gøre rent med. Du behøver ikke længere at have et stort skab til rengøring.


About The Author