Leder du efter klassisk og stilren håndvask til dit badeværelse? Der er heldigvis et stort udvalg af flotte håndvaske at vælge imellem på det danske marked. Du går sjældent galt i byen med en eksklusiv porcelænshåndvask, hvor levetiden og den almene holdbarhed er særdeles god. Er du til et mere råt udtryk, er det også oplagt at tage et kig på keramikvaske i forskellige farver og former, der i høj grad kan være med til at give dit badeværelse lidt ekstra kant og karakter.

Rund eller firkantet håndvask?

Takket være forhandlernes alsidige udvalg kan du nemt finde lige præcis den form for badeværelseshåndvask, du ønsker dig. Flere og flere anerkendte brands er begyndte at tilbyde alt fra runde og ovale udgaver til firkantede og kvadratiske håndvaskformer. Du kan med andre ord finde lige præcis den badeværelse håndvask, der passer til dit badeværelse. Her handler det især om at nå frem til det udtryk, man ønsker på badeværelset. Et afslappet spa-look kan nemt skabes ved en fritstående rund håndvask, der skaber et unikt og eksklusivt look. Er man til mere stilrene og androgyne linjer er det oplagt at investere i en firkantet form, der gør det nemt at give badeværelset et mere karakterfuldt og samtidig simpelt udseende. Mulighederne er mange, og formen på din håndvask spiller i sidste ende en overraskende vigtig rolle for dit badeværelses samlede udtryk.

Sort håndvask

I flere og flere indretningsmagasiner er der en helt særlig type håndvask, der har vundet indtog; nemlig den sorte porcelænshåndvask. Det er der mange gode grunde til. Her har man nemlig virkelig mulighed for at skabe en maskulin og sofistikeret kontrast til de resterende badeværelseselementer. De sorte håndvaske findes både i porcelæns- og stenmaterialer på det store boligmarked.

About The Author