Umiddelbart er det vel de færreste, der ved hvad et vildtkamera er. Men via Specialkamera.dk kan du erhverve dig en række produkter, der er udviklet med et design til jægere, landmænd og andre der har brug for at overvåge et udendørs område på lang afstand. Altså en række kameraer i camouflagefarver, der gør det muligt at skjule kameraerne ude i naturen uden at de bliver opdaget. Kameraerne er lavet, så de kan køre på batterier i lang tid uden tilsyn. De fleste af kameraerne er desuden lavet med usynlige infrarøde LED, der er velegnet til optagelser i mørke. Dermed kan kameraerne forblive helt skjult i mørke, og er derfor meget velegnet til diskret overvågning, hvor man helst vil undgå at afsløre kameraets placering.

Blandt kameraerne på Specialkamera.dk kan nævnes Bolyguard SG562-12m og Spypoint IRON-10. Begge to super kamera, der er lette at gemme, og som har meget stor stabilitet.

På alle kameraer i shoppen er SD-hukommelseskort, hvor optagelserne lagres. Det er nemt at udskifte kortet og sætte det i computeren for at tjekke fotos og video. Med disse produkter er det muligt at overvåge eksempelvis en båd, en byggeplads eller meget andet. Kameraerne tåler både regn og frost, og er derfor generelt meget anvendelige til mange situationer, hvor almindelige overvågningskameraer ikke er optimale.

På de nyere modeller er det desuden muligt at få tilsendt foto fra overvågningsstedet via en MMS funktion. Dermed kan du med det sammen få et billede, når kameraet aktiveres. Alternativt kan du få tilsendt et foto efter at du har aktiveret kamera med en SMS. Disse funktioner er specielt anvendelige ved sommerhuse, kolonihaver, hvor der skulle opstå stormveje eller fare for oversvømmelser. Faktisk er det også muligt at få lavet live video transmission fra de nyeste modeller. Mulighederne er store og mange med et vildtkamera fra Specialkamera.dk.

About The Author

Related Posts