Det er vigtigt at have den rigtige ordstyrer til sit arrangement. En god ordstyrer løfter arrangementer og tilfører det noget ekstra. Det kan være ved at holde debatgæsterne op på det, de siger, eller at få dem til at svare på spørgsmål. Det kan også være ved at tilføre arrangementet et bestemt humør eller lune. Hvis du ikke lige ved, hvem der skal være ordstyrer på dit næste arrangement, kan du hos moderator.dk få hjælp til at finde den helt rigtige. 

Moderator.dk har en lang række forskellige ordstyrere, som du kan vælge imellem, eller som de kan anbefale dig. De forskellige ordstyrere har viden om noget forskelligt og vil alle bibringe dit arrangement noget forskelligt. Der er for eksempel stor forskel på, om I får Clement Kjersgaard eller Christian Degn fra Hammerslag til at stå for jeres arrangement. De har hver især en stor faglighed, men vil også bidrage til jeres arrangement med nogle vidt forskellige ting. 

Der er mange arrangementer, hvor det kan være godt at have en ordstyrer ude fra. Det kan for eksempel være konferencer, paneldebatter eller jeres arrangement på Folkemødet på Bornholm. Moderator.dk har en lang række dygtige ordstyrere, der kan tage sig af mange forskellige arrangementer. 

Moderator.dk’s ordstyrere møder altid velforberedte op. De researcher og bruger deres baggrundsviden, så de kan stille paneldebatterne nogle relevante og vedkommende spørgsmål. De ved derfor også, hvis der er noget, paneldeltagerne helst ikke vil svare på. Så kan de holde dem op på det og få dem til at give et konkret svar. Hvis du gerne vil have en bestemt ordstyrer, er det altid en god ide at være ude i god tid. Hvis du i sidste øjeblik kommer i tanke om, at du også skal have en ordstyrer, eller din nuværende ordstyrer springer fra, kan moderator.dk dog også hurtigt skaffe dig en dygtig og kompetent ordstyrer. 

 

About The Author

Related Posts