På værkstedet er man nødt til at have et gulv, der kan holde til noget. Det er både tunge maskiner, det er masser af dagligt slid, det er ting, der bliver spild, ting der bliver tabt og meget andet. Hvis dit gulv i værkstedet er ved at blive lidt træt, burde du få et gulv et industrigulv i epoxy. Det holder utroligt længe og er hurtigt at lægge. 

Vestbjergepoxygulve.dk har stor erfaring med at lave industrigulve. Det er derfor en god ide at kigge på deres hjemmeside, hvis du har brug for et nyt gulv i værkstedet. 

Langtidsholdbart gulv, der er nemt at gøre rent

Industrigulve af epoxy kan holde til store belastninger. Det er for eksempel af tunge maskiner, der kører hen over det. Det kan være palleløftere, traktorer eller biler. Det er på ingen måde noget, som gulvet tager skade af. 

Det vil det heller ikke gøre af, at man slidder på det det samme sted. Ofte kommer man til at gå og stå de samme steder på et gulv. Særligt i et værksted, hvor bordene er sat bestemte steder. På mange andre gulve ser man, at de bliver slidte der, hvor folk går eller stor meget, men ikke et epoxy industrigulv. 

Sænker lyden af trin

En anden fordel ved epoxy industrigulve er, at de sænker lyden af trin. I mange værksteder, maskinhaller og lagerhaller er der meget larm i forvejen. Det kan derfor være rart, at man ikke også skal høre på sine egne og andres klaprende fødder hele dagen. Det er med til at øge støjniveauet betragteligt. Det er irriterende og forstyrrende og får mange til at gå endnu trættere hjem fra arbejde, end de ellers ville. 

Nemt at rengøre og kan holde til mange typer af kemikalier

I et værksted bruger man ofte en lang række forskellige kemikalier. Det er derfor vigtigt, at man har et gulv, der ikke tager skade, hvis der bliver spildt på det. Det gør et epoxy industrigulv ikke. Man ender dermed ikke med store kemikaliepletter rundt om på gulvet. 

Gulvet er også meget nemt at rengøre. Hvis man driver en virksomhed, hvor man skal leve op til en række hygiejnekrav, er det derfor også et godt gulv. Det kan være køkkenet i en restaurant, en slagterbutik eller en fiskehandler. Gulvet er nemt at spule rent og pænt. Det er jo også absolut en fordel på værkstedet, at gulvet er nemt at gøre rent. 

About The Author

Related Posts