Har du også oplevet at miste en nøgle? Det kan være frygteligt besværligt af flere grunde. For det første er det en kompromittering af sikkerheden i dit hus, og for det andet kan det betyde, at du er låst ude. Med en nøgleboks med kode kan du opbevare en ekstranøgle sikkert og skjult udenfor dit hjem, og slippe for begge problemer.

En ekstranøgle i nøgleboks kan være nyttig i mange situationer. Hvis du skal have håndværkere på besøg, kan du for eksempel ændre koden i et bestemt tidsrum, så de kan komme ind i dit hus. Har du hus- eller rengøringshjælp, kan de også benytte denne ekstranøgle.

En nøgleboks er diskret og kan placeres et vilkårligt sted udenfor dit hjem. Placér den i baghaven, bag en busk eller lignende, så kun de, der skal finde den, kan finde den. Selv hvis uvedkommende finder frem til nøgleboksen, vil indholdet være sikret af en kode, som du selv indstiller, og til enhver tid kan ændre.

Pas på dine ejendele og din familie med en nøgleboks

De fleste har en ekstranøgle placeret et eller andet sted, i tilfælde af at de selv mister deres nøgle. Men det gode gamle trick med urtepotten eller velkomstmåtten er utroligt usikkert. De fleste tyve vil finde nøglen på ganske kort tid, og tricket vil ikke gøre et godt indtryk på din forsikring.

En langt sikrere løsning er at opbevare ekstranøglen i en aflåst nøgleboks. Boksene er overkommelige i pris, og en god investering i dit hjems sikkerhed. De er nemme at sætte op, og skulle du ombestemme dig, nemme at flytte til en ny placering.

Giv dit hjem et sikkerhedsløft og din hverdag mere fleksibilitet med en nøgleboks.

About The Author