Er du ansvarlig for en byggeplads, og vil du gerne sikre dig, at du opnår den tilstrækkelige kvalitet i arbejdet, samtidig med at diverse deadlines bliver overholdt? Så har du helt sikkert den rigtige tilgang til arbejdet, men det kan være svært at nå det hele. Derfor kommer vi her med tre råd til, hvad du kan gøre for at udføre arbejdet bedst og mest effektivt.

Brug de rigtige store maskiner

Jo større maskiner du tager i brug, jo mere effektivt bliver arbejdet udført. Dan dig derfor et overblik fra start over, hvilke maskiner du skal have i brug, så du kan have det rette personale klar til at udføre arbejdet fra maskinerne. Det kan være en ladkran, det kan være en vakuumløfter, det kan være en gaffeltruck.

Beløn medarbejderne for godt arbejde

Dine medarbejdere er dit vigtigste aktiv, når du skal udføre byggearbejde, og arbejdets succes og kvalitet falder på deres evner og motivation. Du kan ikke gøre så meget ved deres evner, når de står i arbejdet, men du kan motivere dem ved at belønne dem løbende for at nå de deadlines, som står undervejs i arbejdet.

Morgenbriefing

Alle foretrækker at blive orienteret omkring, hvad der sker, og hvad næste step er, uanset om det drejer sig om deres område eller ej. Det giver alle på byggepladsen et godt indblik i, hvor langt projektet egentlig er, hvilket er vigtigt, når tingene skal gå op i en højere enhed. Om ikke andet bør du briefe de forskellige projektledere på, hvad der skal ske, og hvornår det sker.

About The Author