Fuldskæg er blevet enormt moderne indenfor de seneste par år, og mange kigger længselsfuldt efter de lange ansigtslokker. Der er også dem, der bare lader skægget stå, og så er det pludselig en anden sag. Tag endelig ikke fejl: Et fuldskæg kræver meget vedligeholdelse og pleje, hvis det skal stå flot og skarpt, som det gør i magasinerne og på de sociale medier.

Hvis du overvejer at anlægge et fuldskæg, så er du kommet til det rette sted. Vi har Vi nemlig samlet nogle gode tips og tricks til det perfekte fuldskæg i indlægget her. Men overvej først, om din skægvækst kan bære et fuldskæg.

Ordentlige redskaber

Hvis du skal have et flot og velplejet skæg, der står knivskarpt, skal du anskaffe dig nogle gode redskaber. Her taler vi om kamme, barberknive og sakse. Det er nemlig vigtigt, hvis du skal holde skægget ved lige, at du jævnligt trimmer og klipper det, så der ikke stikker skæghår ud til alle sider. Ved jævnligt at trimme det, holder du en skarp og lige kant, der giver det helt perfekte skæglook, som du gerne vil have.

Pleje

Et flot skæg er et velplejet skæg. Præcis som dit hår på hovedet, din hud og dine negle, har dit skæg godt af at blive plejet med nogle lækre plejeprodukter. Der findes et hav af forskellige typer skægshampoo til forskellige skægtyper, som du bør vaske skægget med, når du er i bad. Skæg bliver nemlig også snavset og fedtet af ting i luften, olier fra huden og madrester. Desuden kan du med skægshampoo komme godt i dybden og vaske huden indenunder. Huden under skægget får ikke meget luft, og der kan samle sig masser af snavs og døde hudceller der, der kan irritere og klø. Slut af med olie.

About The Author