Varmen er endelig ved at komme over os, og selvom vi danskere ikke er så gode til mange timer i solen, så nyder vi alligevel at være udenfor de få dage om året, hvor det er til at holde ud. Det er ideelt at have en forretning, når solen står højt, da folk er ude, og vi kommer her med gode råd til, hvordan du kan få flere kunder til din butik.

Solafskærmning

Hvis du har en butik eller en café, hvor folk gerne vil opholde sig lige ude foran butikken enten for at kigge på tøj eller sidde ved et bord, så er solafskærmning nødvendigt. Ellers er dine kunder hurtigt videre til et sted, fordi de vil ikke sidde indenfor, men de vil heller ikke sidde og bage i solen.

Gør opmærksom på dig selv på de sociale medier

Der er mere gang i de sociale medier, når solen er ude, og det er der en god grund til. Folk kommer ganske enkelt mere ud i områder, hvor de gerne vil dele ting fra, hvad end det er stranden eller en café. Gør derfor noget ud af din indsats på de sociale medier, og giv respons på alle dem, som har været forbi dit sted.

Hav forfriskninger klar

Du kan vinde rigtig meget ved at have nogle kolde forfriskninger klar til dine besøgende. Det koster ikke specielt meget for dig, og dine kunder vil have en rigtig god oplevelse, der giver dem lyst til at komme igen. Den gode omtale vil helt klart være det hele værd for dig.

About The Author