Hvis du som tusindvis af andre danskere har savnet at feste i vildskab med andre, så kan vi heldigvis trøste os med, at vi går lysere tider i møde. Selvom det ikke kan blive en abefest helt endnu, så kan vi godt begynde at forberede den, og derfor har vi her samlet nogle gode råd til dig, som skal forberede den vilde fest.

Podier til konkurrencer

Den helt store fest indeholder meget mere end bare alkohol og musik. Du skal også have nogle konkurrencer, så I samles om noget, som folk kan se frem til inden festen også. Til at fejre vinderne skal du naturligvis bruge podier, som kan sættes på scenen, så vinderne kan få deres præmier og hæder. Det leder os i øvrigt til næste punkt på listen.

Lej måske en scene

Den helt store fest har brug for et samlingspunkt, og det skal være scenen, hvorfra der både holdes konkurrencer og spilles musik. Det giver også et helt naturligt dansegulv foran scenen, når vi rammer den tid på aftenen, hvor folk er blevet fulde nok til det. En scene behøves ikke at være specielt dyr at leje, hvis det er den løsning, du vælger.

Flip it like a dj

Lad os være ærlige – selvom du elsker dine playlister, så er det ikke sikkert, at andre gør i samme grad. Derfor bør du hyre en dj, som både har fingeren på pulsen i forhold til, hvilket musik der er in, men som også tager tjansen fra dig, så du kan fokusere på at holde en god fest.

About The Author