Hos Staldinventar kan du finde de mest eminente staldvinduer af plast og af stål, som med garanti vil optimere dit staldmiljø til glæde og gavn for både dig og dine heste.

Skab lys og luft

Med staldvinduer af plast eller stål kan du skabe mere lys og luft i din stald, hvilket skaber et bedre miljø for både dig og dine heste og som booster sundheden. Vores staldvinduer er også sikre, når det kommer til glasset. Skulle uheldet være ude og sparker din hest til ruden, så går den tusind små stykker, hvilket er mere sikkert end større stykker, som hesten nemmere kan komme til at skære sig på. Når du bestiller staldvinduer fra Staldinventar er sikkerheden altså helt i top.

Skræddersyede løsninger

Staldinventar har sit eget værksted tæt på Herning, hvilket betyder at vi kan lave staldvinduer af plast og af stål på præcise mål alt efter, hvad dine behov er. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om størrelser, men simpelthen bare giver os de mål, vi skal indstille vinduerne efter.

De bedste staldvinduer

Hos Staldinventar får du altså sikre staldvinduer, som tilmed åbner udad, hvis du ønsker dette. De kommer i en bred vifte af åbne og lukke funktioner alt efter hvor meget, du ønsker, at vinduet skal kunne åbnes. Vores staldvinduer er robuste og slidstærke over for brug, vejr og vind, hvilket betyder at du kan få glæde af dine staldvinduer i lang tid fremover.

Få råd og vejledning

Har du spørgsmål eller har du brug for råd og vejledning, så tøv endelig ikke med at kontakte os enten per telefon eller på mail. Vi har et dygtigt team, som står klart til at hjælpe dig.

About The Author