Tølløse Efterskole er den perfekte efterskole til dig, som gerne vil på en idrætsefterskole, der inkluderer alle. Der er plads til både piger og drenge samt fordybelse i en af vores hovedlinjer. Vores efterskole henvender sig også til dig, som ikke ønsker at gå på en ren idrætsefterskole, da vi også tilbyder teater og dans. Derfor kommer du altså til at møde et væld af folk hos os og udvide din vennegruppe.

Fire hovedforløb

På Tølløse idrætsefterskole på Sjælland tilbyder vi fire forskellige hovedforløb. De er fodbold, håndbold, basket og volleyball. Du fordyber dig i sportens teknikker, udvikler din kondition, samt dine evner indenfor taktik og teori. Derudover vil du også komme til at prøve kræfter med andre sportsgrene såsom amerikansk fodbold, badminton og hockey for at nævne nogle stykker. På Tølløse idrætsefterskole på Sjælland kommer du altså i den grad til at give den gas med sporten, og det du er passioneret omkring.

Lækre faciliteter

Faciliteter er ekstremt vigtige, når det kommer til at udøve ens passion ordentligt. Derfor har vi vores egen 11-mands fodboldbane, som også har mulighed for at være to 7-mandsbaner. Vi har også en multibane samt beachvolleybane, som er til glæde for alle og som ofte anvendes i selve undervisningen. Derudover finder du et fitnesscenter, så du kan opbygge dine sportsevner derinde også. Vi har masser af kompetente og seriøse lærere, som går op i at give dig et fantastisk forløb, hvor du virkelig udvikler dig og får prøvet kræfter med din sport.

Ring og hør mere allerede i dag

Lyder dygtige undervisere, et år med sport, fantastiske faciliteter og muligheden for at få mange forskellige venner som noget for dig? Så tøv endelig ikke med at kontakte os allerede i dag og hør mere om, hvordan du kan få en plads på Sjællands dejligste idrætsefterskole.

About The Author