Tidligere har det været et stort tabu at bruge og tale om sexlegetøj. Men de senere år er det blevet mere almindeligt, accepteret og udbredt at bruge diverse former for legetøj i forbindelse med sex. Dette er de meget opmærksomme på i webshoppen Forplay.dk. Shoppen er en stilfuld erotisk webshop, hvor du kan købe et stort udvalg af designer sexlegetøj, bondage og lukses lingeri. Via produkterne i shoppen kan du få den ultimative nydelse af sex og fashion fra hele verden. Hos shoppen er holdningen at sexlegetøj er en god ting at indføre i sit sexliv. Dette er med til at sætte ekstra kulør og spænding i sexlivet sammen med ens partner.

Det ældste og mest klassiske stykke sexlegetøj er dildoen. Man mener, at den første dildo stammer helt tilbage fra mange tusinde år før kristi. En dildo bruges som seksuel stimulering, og er oftest penis-formet. Ordet dildo kommer sandsynligvis fra det italienske ord diletto, som betyder glæde eller fryd. De første udgaver, fundet i arkæologiske udgravninger, var lavet i sten. Nu om dage laves dildoer primært i silikone eller plast.

Find din favorite

Hos Forplay.dk kan du med garanti finde den dildo, der bliver din favorit. Udvalget er så stort, at dildoerne er inddelt i kategorier og underkategorier. Dermed er det let at klikke sig frem til at kunne vælge blandt et udvalg, at den type du ønsker. Eksempler på en kategori er dobbelt-dildoer, hvor du kan benytte begge ender. Disse er meget fleksible, så de kan bøjes i alle mulige vinkler og retninger.
G-punkt dildoer er beregnet til at skulle stimulere g-punktet. Dette er noget, der er meget fokus på, og Forplay.dk står til rådighed for diverse spørgsmål. Glas dildoer er meget populære. Disse er fremstillet af en speciel form for glas, der har den store fordel, at de kan føles hårde og bløde på samme tid. I kategorien med silikone dildoer kan du få en række dildoer fremstillet i noget af det bedste materiale, altså silikon, til sexlegetøj. En dildo af silikone glider nemt, men sammen med glidecreme bliver den endnu mere glat og helt friktionsfri. Silikonedildoer findes i udgaver som blandt andet anal-dildoer, dobbelt-dildoer, g-punkts-dildoer og lignende.
På Forplay.dk kan du også få en oppustelig dildo. Disse har den egenskab, at du kan bestemme størrelsen, og at du let kan regulere denne, hvis du finder behov for dette. Men på Forplay.dk finder du også fisting dildoer, jelly dildoer, mega dildoer, stål dildoer, sugekop dildoer samt strap on dildoer og meget andet. Sidstnævnte er dildoer, der kan sættes på kroppen ved hjælp af seletøj eller et par trusser. Dette giver helt nye muligheder til dit sexliv.
Det er let og hurtigt at navigere rundt mellem det store udvalg at dildoer på Forplay.dk. Du kan i ro og mag foran computeren finde frem til lige præcis den dildo, som passer til dit behov.

Diskret forsendelse

Hos Forplay.dk garanterer de altid at sende deres pakker 100 procent diskret, og i neutral emballage, så hverken postbudet eller naboen på ingen måde kan gennemskue, hvad pakken indeholder. Som afsender på pakken vil stå Dreams Trading. Leveringen er altid hurtig hos Forplay.dk, så du behøver ikke vente længe på at få din dildo leveret.

About The Author