Efterårsbladene hober sig hurtigt op i tagrenderne, når vind og blæst sætter ind. For at undgå skader på bygningen er det vigtigt at sørge for at rense tagrenderne, så regnvand frit kan løbe gennem tagrenden og ud i afløbet. Hvad enten man skal holde en offentlig eller privat bygning fri for blade i tagrenderne, er det oftest en stor og besværlig opgave at skulle op på en stige og fjerne blade, mos og andet fra tagrenderne. Det findes der nemmere måder at gøre på. Med det rigtige udstyr er det nemmere at udføre tagrenderens. Så undgår du at stå på en stige og kan udføre opgaven på en sikker måde.

Undgå faldeulykker med en tagrendestøvsuger

Står du på en stige, og skal du op og ned mange gange for at flytte den, er der risiko for, at du kan falde ned af stigen. Der skal kun en lille smule uopmærksomhed til for at miste balancen, og det kan hurtigt lede til noget af et uheld. Derudover kan det snavs, der ligger i tagrenden, være overraskende tungt, og det er besværligt at stå med i sådan en højde. Med en tagrendestøvsuger kan du blive stående på jorden og gå langs husmuren, mens du renser tagrenderne. Derudover sparer du en masse tid på tagrenderens.

Vælg det rigtige udstyr før du går i gang

Der findes et stort udvalg af udstyr og reservedele til tagrenderens. Med et trådløst kamera kan du nemt undersøge tagrenderne, inden du går i gang. Så kan du vurdere, hvilket mundstykke til tagrendestøvsugeren du skal bruge til at rense med. Måske skal du bruge et bestemt mundstykke til at suge blade op med, eller måske er der behov for at fjerne mos og andet affald med et andet mundstykke. Vælg professionelt udstyr til tagrensning, der gør det effektivt, nemt og sikkert at rense tagrender fra jorden fremfor at stå på en stige.

About The Author