Der er meget tid at spare, hvis man handler online. Og der er efterhånden ikke det, man ikke kan købe online. Det gælder også for rengøringsartikler. Lige gyldigt om det er til ens virksomhed, eller det bare er til privat forbrug, kan der være meget tid at spare ved at handle ting som klude, rengøringsmidler og støvsugere på nettet. Den klare fordel er selvfølgelig, at du ikke skal ned i butikken. Her kan der være lang kø, og det kan også være, at de ikke har de ting, du skal bruge. Det kan du være sikker på, at de har, hvis du handler på nettet. 

Hos thy-clean.dk har de et stort udvalg af rengøringsartikler. Det er både til private og professionelle. Det er for eksempel et stort udvalg af mopper, koste og spande, så der er noget for alle. 

Spar tid som virksomhed

Hvis du driver en rengøringsvirksomhed, ved  du, hvor hurtigt dine rengøringsartikler bliver slidt ned. Det kan derfor være en fordel at købe dem på nettet frem for at skulle ud at købe dem i en butik. Det kan være, at du en gang om ugen eller en gang om måneden, har brug for friske forsyninger af rengøringsartikler, så nytter det ikke noget hele tiden at skulle ud og købe dem. Den tid er meget bedre brugt på, at du arbejder på din forretning. 

Rengøringsartikler og specialudstyr

Thy-clean.dk har både almindeligt rengøringsudstyr og rengøringsartikler til mere specielle opgaver. Det kan for eksempel være at rense solceller, fjerne graffiti eller fjerne tyggegummi. Det er alt sammen noget, der nok ikke hører til de gængse rengørings opgaver, men hvor det er vigtigt, at det bliver gjort. 

Hos thy-clean.dk kan du blandt andet købe spray til at fjerne tyggegummi med. Du kan også købe wipes og forskellige kemikalier, der kan fjerne graffiti. Der bliver ikke kun lavet graffiti på bygninger. På skoler kan der for eksempel også blive lavet graffiti. Hvis du har et rengøringsfirma, der gør rent på en skole, kan du derfor tilbyde det som en service, at I en gang i kvartalet eller hvert halve år fjerner graffiti på skolen. Det kan være på skolens toilet, på borde eller på vægge. Bagefter kan I behandle væggene med en folie, der gør det svært for tusch og graffiti at hænge fast igen. 

Solceller sidder uden for hele året og bliver derfor selvfølgelig beskidte. Hvis man skal have det fulde udbytte af sine solceller, vil man gerne have nogle, der er rene. Thy-clean.dk sælger også udstyr til at rengøre solceller. 

About The Author