At vælge at gøre sin fest til en temafest bliver stort set altid en succes. De fleste elsker at leve sig ind i en illusion, klæde sig ud og feste. Og der er rigtig mange muligheder for at vælge et passende tema. Dette kan både være en højtid, en tidsperiode eller mange andet. Hos Partybutikken.dk kan du finde alt hvad du har brug for til en række forskellige teamet.

Hawaii fest er altid populært

En af mulighederne hos Partybutikken.dk er et Hawaii tema. Dette er et klassisk tema, der altid er populær. Klassiske Hawaii ting som palmer, kokosnødder, ananas, drinks i mange farver og mennesker iført bastskørt og farverige skjorter er noget som skaber glæde. Hawaii er sommer og glæde og livsbekræftende musik. Ud over disse ting har Partybutikken et enormt udvalg af ting, du kan pynte din Hawaii fest med

Disco er sjovt

I 70’erne var Disco det hotte. Sjove farver, hippiebukser med brede ben, guld skjorter, sjove briller og krøllet hår satte standarden for et årti fuld af sjov. Hos Partybutikken.dk kan du få alt til en super sjov 70’er fest. 70’erne er også Disco kugle, og til din Disco fest kan du få masser af pyntegenstande som servietter, tallerkner, kopper og andet med Discokuglen som tema. Du kan også få balloner med lys, oppustelige mikrofoner og masser af smykker. En Disco fest er altid en succes.

Frækt tema også en mulighed

Partybutikken.dk har også en fysisk butik placeret i Helsingør. Her findes en afdeling med en udklædningsgenstande i den frække ende. En afdeling der altid er super populær, og som får grinene frem hos folk. Men også online kan du købe ind til et frækt tema til din fest. Partybutikken.dk har sjove og spændende ting som en fræk blomsterbuket, kæmpe kondomer, sugerør med tissemænd, en fræk hat med bryster, strømpebånd af forskellige slags, undertøj af slik, plys håndjern, en pink penisskål og meget andet. Alt sammen er frækt, men ikke for frækt som i erotiske butikker. Du har super mulighed for at lave et sjov, frækt tema ved din fest.

Oktoberfest eller Tyrolerfest

Fester hvor der serveres fadøl i store glas til lyden af tyrolermusik er blevet meget populære. Om man kalder det for oktoberfest eller tyrolerfest gør ikke den stor forskel. Hos Partybutikken.dk kan du få alt hvad du skal bruge til en sådan fest. Dette både flere forskellige kostumer som lederhosen, tyrolerbukser og kjoler. Specielt sidstnævnte er der et stort udvalg af i shoppen. Men du finder også den rette tyrolerhat plus lidt sjovere ting som en ølhjelm, ølslips og meget andet sjovt.

I kan feste som i Hollywood

Mange drømmer om at tage til Hollywood og leve et stjerneliv. Men I kan lige så godt selv holde en Hollywood fest. Hos Partybutikken.dk har de alt, hvad du skal bruge til en sådan fest. Du kan pynte op med Hollywood tallerkener, servietter, kopper, sølv- og guldkugler, masser af konfetti, men også flotte nedstrømper og et Jaguar jakkesæt, en elegant rød luxus løber og rigtig meget andet. Så skal du blot sørge for at der pressefotografer og autografjægere til at tage imod, når gæsterne ankommer.

Masser af andre muligheder

Men der er super mange tema muligheder til din fest hos Partybutikken. Det kan være en 50’er fest med Elvis parykker, strytskørter og meget andet. En 80’er fest med masser af neonfarver og klassiske 80’er parykker. Du kan også vælge et Pirattema og få bandanaer, pirathatte, piratflag og meget andet, måske et Cowboy tema med masser af pynt og mulighed for både at bliver indianer og mexicaner. Måske det var en ide at holde en gansterfest i charleston tema og masser af ting som de så ud i 1920’erne. Andre muligheder er Casino, Hippie eller Viking tema. Der er rigtig mange muligheder for at gøre din temafest til en succes, når du handler hos Partybutikken.dk.

About The Author

Related Posts