Elsker du MTB, så elsker du helt sikkert også alt det udstyr, der følger med både til dig selv og til din MTB-cykel. Men det kan faktisk været en udfordring, at finde frem til stedet, hvor du skal købe dette udstyr. 

Men det kan du via shoppen Coolmtb.dk. Her finder du masser af kræs til dig selv og din MTB. Folkene bag shoppen går meget op at finde frem til det bedste af MTB tøj, tasker, sko, udstyr, diverse gear. Kvaliteten er altid 100 procent i orden, og du kan handle til priser, der altid er fair.

Sortimentet hos Coolmtb.dk omfatter blandt andet tøj for de førende og berømte brands Troy Lee Designs og Dakine. Med disse brands er du sikker på at kunne se godt ud, når du sidder på din MTB, og så sidder tøjet naturligvis godt på kroppen. Du kan få de fedste Googles fra Smith optics. Her får du både de bedste linser og det flotteste look. Men du kan også få cool og praktiske tasker, der passer til forskellige formål og behov. Du kan de perfekte og lækre sko fra Five Ten, der er en amerikansk fabrikant, der generelt er førende indenfor produktion af sko til hårdt terræn, og herunder altså også MTB kørsel.

Men du kan også få alt udstyr til din MTB. Du kan få styr, frempinde og håndtag til dit cockpit. Du kan få de fedeste pedaler, der matcher din cykels farve, og dette i flere størrelser, og helt sikkert i en udgave, der passer netop dit temperament. Du kan få, hvad du skal bruge af hjul, af dæk og slanger. Webshoppen har et godt udvalg i sadler, skærme, og faktisk kan du også finde en ramme, der passer til den form for MTB du ønsker at dyrke. Plus du kan få energibarer, der gør dig klar til at til træningsturen. Og du får altid super god service og hurtig levering, når du handler hos Coolmtb.dk.

About The Author

Related Posts