Oprindeligt blev webshoppen Farmorsoutlet.dk startet med formålet om at sælge premature tøj. Ejeren af shoppen var blevet farmor, og oplevede hvor svært det er at finde tøj til de helt små for tidligt fødte børn, og besluttede at gøre noget ved dette.

Farmorsoutlet.dk har et super godt udvalg af premature tøj til rimelige priser fra producenter fra Blue Suede Moose, Tiny Me, Beebo og Fixoni. Alle europæiske mærker som laver lækkert tøj i 100 procent bomuld. Du kan få tøj helt ned til størrelse 32, der er til børn under 1,5 kg, men også op til størrelse 50, der passer til børn på omkring 3 kg. Men det er også muligt på Farmorsoutlet.dk at få tøj til nyfødte, der vejer over 3 kg. Alt tøjet er i 100 procent bomuld og dejligt blødt for dit barn at have på. Kuvøse tøjet kommer med trykknapper i siderne, der gør det nemt for plejepersonalet at komme til med hjælpemidler og nemt for forældrene at tage tøjet af og give det på. Du kan i webshoppen få alt i heldragter, sparkedragter, tøjsæt plus kjoler og bukser samt huer og strømper og flere andre produkter.

Men siden 2014 har de hos Farmoursoutlet.dk desuden solgt legetøj fra en række kendte mærker plus børnekuffeter fra Trunki og weekendsenge fra Deryan samt masser af andet udstyr til de helt små. Du kan finde det mest lækre babyudstyr hos Farmorsoutlet.dk. Dette til situationer som når der skal spises, når babyen skal skiftes og sove og til mange andre situationer i hverdagen med et lille barn.

Hos Farmorsoutlet.dk kan du også finde et spændende udvalg af såkaldt kreativt legetøj. Dette udvalg omfatter blandt andet et stort udvalg af bamser i mange forskellige størrelser, rigtig mange sjove familiespil, lærerige spil, gynger, gåvogne, 3 hjulet cykler, løbecykler, de populære Mag Formers, modelervoks, PlusPlus, puslespil til børn og rigtig meget andet.

Kort sagt hos Farmoroutlet.dk finder du godt legetøj, bamser og børneudstyr, men også meget andet.

 

About The Author

Related Posts