Står med et stort byggeri foran dig, og ved du ikke helt, hvordan du skal gribe det an? Ville Nybyggerne i virkeligheden være det perfekte sted at begynde for dig? Så har vi i denne artikel samlet et par gode råd til, hvordan dit byggeri kommer til at stå nogenlunde lige og stabilt, selvom du ikke består af et gram håndværker.

Jordstabilisering

Ved byggeri, hvor man bogstaveligt talt starter fra bunden, så skal der være styr på fundamentet. Vi oplever mere nedbør på grund af klimaforandringerne, og det leder til øget erosion ved byggeri, hvorfor man skal sikre ens bygninger ekstra godt. Med eksempelvis Geosystems, som i øvrigt et plantebaseret, kan du sikre dig, at din bygning står så stabilt, som den nu engang kan – også langt ind i fremtiden.

Armeringsnet til beton

Du kommer på et eller andet tidspunkt i din byggeproces til at skulle bruge beton, men det at bruge beton er i sig selv ofte ikke nok. Du skal nemlig bruge armeringsnet til at stabilisere betonen. Det gør man via et gitter, som sættes ind i betonen, hvilket gør, at den er mere stabil i brug og kan holde i længere tid. Du vil nødigt skifte din beton ud, når den er lagt til fundamenter og lignende.

Hav en plan for afløbsvand

Har du styr på, hvor dit restvand egentlig løber hen, når det løber ned af tagrenden? Du skal designe dine rør i jorden efter husets brug og hældninger. Vand i jorden de forkerte steder kan nemlig lede til fugt og andre dårligdomme, der kan påvirke husets fatning.

About The Author