Det kan være relevant at anskaffe sig en køjeseng, hvis man har begrænset med plads. Det kan fx være, at ens hus eller lejlighed ikke er så stor, hvor to af ens børn skal dele værelse. Her vil en køjeseng være god. Det kan også være, at ens børn skal dele værelse, og at der ikke er så meget plads på værelset. Her vil en køjeseng også være rigtig god, da det giver mere gulvplads, som børnene kan bruge til at lege på.

 Hos Sengeogmadrasser.dk har de et stort udvalg af køjesenge

De har fx køjesenge, hvor den nederste køje er en dobbeltseng. Sådan en er specielt god til, hvis man har tre børn i den samme aldersgruppe, og at de skal dele værelse. Igen giver denne køjeseng mere gulvplads i forhold til, hvis man skulle have tre enkelte senge stående. Denne køjeseng er også god, hvis man har to børn, der deler værelse. Så er der altid en ekstra plads til, hvis de skal have en ven sovende.

De har også helt almindelige køjesenge. Disse fås hvor madrasserne er i samme farve, men de fås også, hvor den ene madras er i en farve, og den anden er i en anden farve.

Hvis man nu har tre børn, der skal dele værelse, så kan man som sagt vælge den køjeseng, hvor den nederste køje er en dobbeltseng, men man kan også få en køjeseng, hvor den er med tre senge i stedet for to. Denne kan igen også bruges til, hvis man har to børn, der deler værelse, men hvor de tit har en ven sovende.

De har forskellige udgaver af deres køjesenge. Ved nogen af dem der følger der både bunde og madrasser med, hvor der ved andre kun følger bunde med. Ved nogen af disse køjesenge, der kan du også vælge, at der skal være en skuffe nederst under den ene seng. Der kan man blandt andet opbevare sengetøj eller hovedpude- og dynebetræk.

Det disse køjesenge har tilfælles, det er, at de alle er lavet i fyrretræ, og at de alle er i rigtig god kvalitet samt i flot design. Nogen af dem er lakeret fyrretræ, hvor andre af dem er hvidpigmenteret fyrretræ.

Hos sengeogmadrasser har de mange års erfaring med senge og madrasser. Hvis du er i tvivl om hvilken seng, du skal vælge, eller at du har andre spørgsmål, så kan du altid ringe til dem. De tilbyder nemlig gratis ekspertrådgivning.

 

About The Author

Related Posts