Hunde har forskellige behov. En ung hund har behov for nogle bestemte ting i forhold til sin mad, en ældre hund har brug for nogle helt andre ting. Det samme gælder, hvis din hund er steriliseret eller kastreret. Det går nemlig også ind og påvirker kroppen. Essential hundefoder har mange forskellige typer af hundefoder at vælge imellem. Der er dermed noget til alle typer af hunde. 

Webshoppen simbasfoder.dk har et stort udvalg af Essential hundefoder. Du kan derfor finde lige præcis det, din hund har brug for. Lige meget om den er gammel eller ung, tyk eller tynd. 

Hundemad til fede hunde

Essential har blandt andet hundefoder til hunde, der har tendens til overvægt. Det hedder Essential Contour. Hvis din hund er steriliseret eller kastreret, vil den ofte have en tendens til at blive overvægtig. Det er der dog også mange andre hunde, der har. Det kan derfor være en god ide at give dem hundemad, der forebygger fedme. Det er nemlig lige så belastende for en hund at være fed, som det er for et menneske. Hunden bliver begrænset i sin bevægelsesfrihed. Det er irriterende og ubehageligt for den. Essential Contour er lavet uden kornprodukter. Det er med til, at hunden taber sig. 

Hundemad til gamle hunde

Essential har også lavet en hundemad, der henvender sig specielt til gamle hunde. Ældre hunde bevæger sig typisk ikke lige så meget som yngre hunde. De har dermed ikke brug for lige så meget energi gennem deres mad. Essential Older er sammensat af kød, fisk og grøntsager. Det skal efterligne den mad, hunden ville spise, hvis den levede vildt. Her ville den få kød fra byttedyr, men ville også få for eksempel grøntsager eller frø og bær, fordi dens byttedyr havde spist det. Det er det princip, som Essential prøver at efterligne. 

Mange forskellige typer mad til hund og kat

Udover Essentials produkter fører simbasfoder.dk også en lang række andre mærker af mad til hunde og katte. Alle har fokus på god kvalitet og at være nærende og mættende. Det er mad, der passer til dyrets behov og alder. 

Hundemad og kattemad er ofte store sække, der kan være besværlige at købe, hvis du ikke har en bil. Når du bestiller på nettet, kan du få leveret maden lige til døren. Det gør det hele meget nemmere. Du får også ofte rabat, hvis du bestiller flere sække mad på en gang. På den måde løber du ikke tør for mad lige foreløbig. 

About The Author

Related Posts