Buus Anlægsgartner har været i branchen i 25 år som anlægsgartner. De hjælper både private personer, virksomheder og det offentlige.

Hvis man er privatperson, og man fx er flyttet ind i et nyt hus, hvor haven virker uoverskuelig, eller at man bare gerne vil have lavet sin have om, så kan de hjælpe med det. I samarbejde med dem, så finder man frem til det, som vil være den bedste løsning, og så sørger de for at lave resten. Det kan både være at lave bede, lægge fliser i indkørslen, ordne hække og anlæg af græsplæner. Så uanset om du ønsker en have, hvor der er mange bede, eller en have hvor den er nem at passe med kun et par få bede, så kan de hjælpe dig med det.

Hvis man som virksomhed har et stort grønt område, så kan de hjælpe med at pleje og vedligeholde området. Hvis I ønsker, at der skal laves om, så der kommer flere hække eller bede, så kan de hjælpe jer med det og bagefter kan de sørge for at vedligeholde det, så I altid har et fint udendørsareal.

Man kan også hyre dem til at vedligeholde offentlige arealer, så der altid ser pænt og ordentligt ud i bybilledet.

Udover at ordne udendørsarealer så hjælper de, de folk der ønsker at få grønne tage. Altså græs på taget. Det har været populært i udlandet i mange år, og nu er det endelig kommet til Danmark. Et grønt tag bringer også naturen ind i byen, men de grønne tage er ikke kun til for at pynte. Tagene kan tilbageholde op til 80 % af regnvandet. Det gør, at regnvandet ikke belaster vores i forvejen nedslidte afløbssystem. De 80 % aflaster rigtig meget på kloaksystemerne. Udover virker de grønne tage som isolering om vinteren og holder på varmen i bygningen.

About The Author

Related Posts