Mangler du struktur og overblik i din hverdag og generelt i dit liv, så er en bullet journal det redskab og værktøj, du mangler. For med en bullet journal kan du skabe lige dét overblik, du står og har brug for, og du kan gøre det på lige dén måde, du har lyst til.

En bullet journal er en måde for dig at skabe struktur og overblik, og den lader dig udfolde dine kreative evner. Helt grundlæggende er en bullet journal en bog fyldt med blanke sider, hvor der ikke er andet end prikker på. Og selvom det måske kunne lyde som en kedelig bog, så er det fordi, at det er dig, der står for at skabe alt indholdet i bogen. De blanke sider i din bullet journal kan du bruge til lige dét, du har lyst til.

Lav kalendere og lister i din bullet journal

I en bullet journal kan du skabe lige dén kalender, du står og mangler i din hverdag. Du kan lave en kalender, hvor der er plads til at skrive lidt ved hver enkelt dag, eller du kan lave en kalender over hele året, hvor du for eksempel ved hver måned kan skrive, hvem der har fødselsdag, eller nogle store begivenheder, du skal til.

I en bullet journal er det også oplagt at lave lister – lister er nemlig en klar favorit hos ethvert struktureret og organiseret menneske. Lav to-do-lister med dagens gøremål, en indkøbsliste, en huskeliste eller en helt fjerde slags liste. Når hver ting er klaret, kan du strege den over eller sætte et flueben – det er ren tilfredsstillelse at se listen med ting, der skal klares, blive mindre og mindre, og så det fungerer som en god motivation.

About The Author