Næsten uanset hvilken branche du arbejder med, så har dine kunders toiletoplevelse en markant betydning for bedømmelsen af din forretning. Et toiletbesøg kan hurtigt gå hen og afgøre om du får topkarakter på trustpilot, eller du kun bliver bedømt middelmådigt. Derfor er det super vigtigt, at du har hygiejnen i orden. Her får du et par tips til, hvordan du giver dine kunder et godt toiletbesøg

Få styr på badeværelsets duft

Der er intet værre end at komme ud til et lugtene toilet. Om end det er fordi, at der er for parfumeret eller lugter, så er det ikke en god oplevelse. Sørg for at badeværelset dufter rent med en mild frisk duft. Og husk så ikke at overøse badeværelset med den.

Sensorer er din nye bedste ven

Vi som mennesker, er generelt ikke ret vilde med tanken om, at røre ved noget som mange andre også har rørt ved. Og da specielt ikke når hænderne har været urene. Kom derfor sensorer på alt der kan komme sensorer på. Her er der tale om f.eks. toiletudskyl, håndsvask og håndtørre. Dine gæster vil takke dig for det.

Gør det hyggeligt

Det lyder måske skørt, men hvis du hygger om badeværelset, så bliver det tusind gange federe at komme ud til. Tænd nogle stearinlys, sæt lidt musik på og invester i nogle gode produkter. De besøgende vil virkelig sætte pris på det.

Gør rent ofte

Vigtigst af alt er selvfølgelig rengøringen. Det er svært at rede toiletoplevelsen, hvis der generelt bare er beskidt. Sæt tid af i løbet af dagen til at tjekke op på, hvordan toilettet ser ud. Så kan du samtidigt fylde op med toiletpapir, poser, sæbe eller hvad der ellers skulle mangle.

About The Author