Når man skal have hund, så er der mange ting, som man skal købe. Det er uanset, om det er en hvalp, eller om man har valgt at adoptere en voksen hund. Samtidig er der flere ting, som man skal tage stilling til. Det kan fx være, om man ønsker, at ens hund skal gå med sele, eller om man bruger halsbåndet til at sætte snoren fast i. Ang. hundesnoren er der også nogen ting, man skal beslutte sig for: om det skal være en flexline eller en almindelig hundesnor. Man skal også tage stilling til foder. Om man ønsker kun at fodre med tørfoder, eller om man ønsker at supplere tørfoderet med vådkost, eller om man ønsker at fodre med BARF. BARF står for ben og råmad. Det er god kvalitetsmad, som sørger for, at ens hund får de ting, som den har behov for, og samtidig sørger fodret for, at ens hund ikke får for meget af de forskellige ting.

Udover at man skal beslutte sig for forskellige ting, så er der også mange ting, som man generelt skal have, når man får en hund. Det er blandt andet:

-En hundekurv/seng
-Halsbånd
-Hundetegn til halsbåndet (Husk, at hunde er lovpligtigt at have, når hunden er over 4 måneder).
-Legetøj
-Børste/børster så man kan pleje hundens pels.
-Godbidder. Her kan man både købe træningsgodbidder og godbidder/gnavepinde der er gode til at forebygge mod tandsten
-Evt. en regnjakke eller vinterjakke, hvis hunden fryser om efteråret/vinteren.

Der findes rigtig meget hundetilbehør. Disse er ting, som er rigtig godt at have, når man får en hund.

Af hundetilbehør kan man også købe neglesaks, hvis man vælger selv at klippe hundens negle, der er lygter til om vinteren, så hunden kan blive set i trafikken, og tandbørste og tandpasta, så man kan forebygge mod tandsten.

 

 

About The Author

Related Posts