Elsker du stilfuld og kreativ boligindretning og nægter du at gå på kompromis med kvaliteten. Så er Living in Style et oplagt sted for dig at handle. Her føres et stort udvalg af havemøbler, indendørsmøbler og kurvemøbler plus boligtilbehør, tæpper og belysning.

Living in Style er for dig, der ved hvilken betydning unikt design har for din indretning, og hvor dette bliver en livsstil for dig. Butikken har base i Odense, og ligger generelt stor vægt på at deres møbler ikke ligner de massesproducerede møbler fra Kina. Alle møbler er håndlavet og dermed helt unikke. Blandt andet har Living in Style egen fabrik i Indonesien, hvor der produceres kvalitetsmøbler i blandt andet mahogni, cedertræ og teak. Træet kommer fra regeringskontrollerede plantager med fuld dokumentation, hvor alle medarbejdere er sikret gode vilkår. Faktisk kan de hos Living in Style tilbyde at lave møbler i lige præcis de dimensioner, som deres kunder ønsker. Blandt andet er det populært at benytte roden fra teaktræet til at lave blandt andet fade, skåle og borde.

Via Livinginstyle.dk kan du vælge imellem et stort udvalg af både havemøbler, men også indendørsdørsmøbler samt tæpper, belysning, kurvemøbler og meget andet boligtilbehør. Blandt de mest populære produkter er en solvogn i klassisk teak. Solvognen har via det klassiske teak et fantastisk farvespil i træet. En anden populær vare er et cafesæt i classic teaktræ. Her får du et super elegant bord med to stole. Det hele kan let foldes sammen, så det kan opbevares. Men også flere af de flotte team bænke er meget populære. Blandt andet er en elegant, klassisk 150 cm crossback meget populær. Også i denne er der et fantastisk farvespil i træet og en bænk, der passer ind i enhver velplejet have. Men muligheder hos Livinginstyle.dk er super mange, og alle der værdsætter kvalitet kan finde spændende møbler her.