Er du en boligejer eller virksomhedsejer, der har brug for en facaderenovering af din ejendom, så tilbyder Flotfacade.dk en række services til en god pris. Du får kompetent vejledning, og de opgaver, som du sætter Flotfacade.dk til at løse, udføres af erfarne professionelle folk og er af høj kvalitet. Din ejendom kan f.eks. få en facadebehandling. Facader udsættes for vind og vejr, og det sker, at mure slår revner, eller der opstår andre utætheder, hvilken kan blive dyrt i længden. Flotfacade.dk anvender mobile højtryksanlæg, som fjerner alle typer af løstsiddende puds og snavs samt alger. Det giver facaden et flot nyt udseende. Du kan også vælge at få facaden imprægneret, hvilket gør, at den langt bedre kan modstå regn og fugt, og huset får en bedre isolering, så du kan spare penge på varmeregningen. Du kan også få bestille vinduespudsning, solcellevask eller få fjernet graffiti fra husmuren.

Effektiv algebehandling og grundig reparation af tag

Har du meget algebelægning på dit hustag, så kan du bestille Flotfacade.dk til at komme forbi og løse opgaven. Der bliver sprøjtet kemikalier ud over taget, som regnen med tiden vil skylle af, og i løbet af nogle måneder, vil du kunne se det flotte resultat. Det kan være farligt selv at kravle rundt på stiger og tage for at fjerne algebelægning, og derfor anbefales det at hyre professionelle til at løse opgaven, og der kommer et meget effektivt resultat ud af det. Har du et tag, som trænger til reparation eller udskiftning, kan taget blive påført en flydende tagmembran, som er et alternativ til nyt tagpap. Dermed bliver taget mere vandtæt og modstandsdygtigt og reflekterer varme- og UV-stråler. Det er selvfølgelig også muligt at få malet taget.

Stor professionalisme og miljøbevidsthed

Uanset om det er store eller små opgaver, der skal udføres, så kan du regne med, at de bliver udført med stor grundighed, professionalisme og miljøbevidsthed. Ud over de allerede nævnte opgaver, kan du også bestille dem til fliserens, snerydning, saltning samt have- og parkarbejde. Du kan købe en enkelt opgave, eller du kan tegne abonnement på f.eks. algebehandling eller solcellevask. Du er altid velkommen til at kontakte Flotfacade.dk for et godt tilbud.

About The Author