Alle elsker at få fede oplevelser. Dem kan man få mange steder og på mange måder. Men en super god mulighed er at spille paintball. Det fleste kender til spillet, hvor det går ud på enten at eliminere modstanderen eller tage modstanderens flag. Dette foregår på et afspærret område, og spillerne bruger særlige våben, som skyder med kugler med maling indeni. Bliver man ramt kan alle se malingen, så det er ikke muligt at snyde.

Hos Paintballfabrikken i Tørring i Midtjylland har de optimale muligheder at I kan få gode oplevelser med paintball. Her råder de over to store paintball baner, som er indrette med forskellige huse, og masser af skjulesteder, der kan danne rammer om super fede spil. Det er her oplevelserne venter. Banerne ombygges ofte, så gæsterne kan komme igen og spille paintball med andre udfordringer. Og det er ikke særligt svært at komme i gang med paintball. Det er slet ikke så omfattende, som mange frygter, at spille paintball. Hos Paintballfabrikken sammenligner det med en tur i biografen. Det er egentlig bare at møde op, men dog gerne i et sæt tøj, der kan tåle at blive beskidt samt fodtøj, der sidder godt på foden, da der skal løbes meget. Personalet hos Paintballfabrikken hjælper jer hurtigt i gang.

Hos Paintballfabrikken bliver du altid mødt af imødekommende personale, der hygger omkring jer, og sikrer at du får en fed oplevelse. Der findes store overdækkede borde og bænke, hvor det er muligt at nyde medbragt mad og drikke. Det er desuden muligt at booke stedets store grill, eller der kan bestilles mad. Og husk at kuglerne der benyttes hverken er skadelige for naturen eller dem der spiller. Desuden er malingen let at få af tøj eller sko. De store oplevelser venter hos Paintballfabrikken, og det er blot at booke din bane online via Paintballfabrikken.dk. Alle bookinger er 2 timer, inklusiv instruktioner.

About The Author

Related Posts