Vi er vant til lamper og pærer, der tænder og slukker, når vi tænder og slukker på en kontakt. Men vores verden i dag er meget anderledes, end da lampen og pæren først blev opfundet. Vi har nogle helt andre teknologier og muligheder og dermed også nogle helt andre behov. 

Pærer og lamper fra Philips Hue vil for nogle virke som noget fra en science fiction film, men det er her og er lige til at implementere i ens hverdag. Pærerne kan lyse i mange forskellige farver. De kan kobles til ens trådløse netværk og styres fra ens mobiltelefon eller fra en Hue Tap. Det giver dig mulighed for at tænde og slukke alt lyset i dit hus fra din mobiltelefon. 

Der findes mange forskellige forhandlere af Philips Hue. Lampeguru.dk er en af de største. De har et stort udvalg af både pærer og lamper. Derudover har de fordelen ved at være en online butik. Det betyder, at man nemt kan sidde derhjemme og vælge de ting, man gerne vil have, og så bestille dem på nettet. 

Pærer og lamper styres fra mobiltelefonen

Der er mange situationer, hvor det kan være en god ide at kunne styre sine lamper fra mobiltelefonen. Det kan for eksempel være, når man er på ferie eller er gæster hos nogle andre. Hvis ens hus er mørkt om aftenen, vil indbrudstyve vide, at der ikke er nogen hjemme. Hvis man tænder lyser via sin mobiltelefon, når man er væk, kan man dermed minimere risikoen for indbrud. 

Forstyrrer ikke børnene

En anden situation, hvor det er smart, er, hvis man har små børn. Mange børn kan ikke lide at lægge sig til at sove med lyset slukket. Hvis man skal ind på værelset og slukke det, når de er faldet i søvn, risikerer man dog at vække dem. Hvis man kan sidde inde i stuen og slukke lyset via sin mobiltelefon, når de er faldet i søvn, er der ingen fare for, at de vågner, fordi man overhovedet ikke skal ind på værelset. 

Sætter stemningen

Når lamperne kan skifte farve, kan de også være med til at sætte stemningen i et rum. Hvis man har et rum med mange funktioner, det kan for eksempel være et køkken-alrum, kan det være rart at have mulighed for at ændre stemningen, alt efter hvad man bruger rummet til. 

Når man laver mad ved komfuret, vil man gerne have et klart lys, der giver en mulighed for tydeligt at se, hvad man laver. Når man spiser sammen ved spisebordet, vil man stadig gerne have et godt lys, men det kan være hyggeligt, hvis det er lidt mere dæmpet. Man kan også  få lyset til at passe til det, man spiser. Grønt lys til grøntsagssuppe, gult lys til en karryret. Det vil ens børn helt sikkert synes, er sjovt. 

Når man hygger i sofaen om aftenen med TV, vil man gerne have, at lyset er mere dæmpet. Det er med til at skabe en hyggelig stemning i rummet. 

Det hele er muligt med lamper og pærer fra Philips Hue. 

 

About The Author

Related Posts