Åreknuder kan være til ekstrem stor gene. Dette kan både være grundet smerter, men også gene af kosmetisk art. Knuderne er som regel forårsaget af utætte veneklapper, som normalt skal sikre, at blodet i venerne kun kan løbe mod hjertet. Når veneklapperne ikke slutter helt tæt, kan blodet midlertidig løbe tilbage, når man står op. Dette giver et øget tryk i venerne, som får dem til at udvide sig. Med tiden bliver venerne slyngede, og begynder at bule ud. Samtidig kan også de helt små blodårer i huden blive udvidede hvorved der kan komme tynde striber, der ser ud som mørkerød eller lilla misfarvning af huden. Dette er ikke pænt.

Men heldigvis findes der flere metoder til at fjerne åreknuder. På Åreknudeklinikken arbejder de med en række metoder. Du kan enten få dine åreknuder opereret væk, der kan benyttes ultralydsvejledt skum, indvendig laser, metoden Vnus Closure eller en kombination af disse metoder. Det er vigtigt at få lavet en strategi for den enkelte person, inden man begynder behandlingen. Dette kan gøres med en ultralydsundersøgelse, der kan give overblikket til at træffe beslutningen om behandlingsmetoden.

Via http://www.varix.dk/ kan du læse om mulighederne hos Åreknudeklinkken. Her kan de behandle alle bortset fra enkelte patienter som på grund af problemer med de dybe vener skal behandles med kompressionsstrømper.

About The Author

Related Posts