Når man godt kan lide at være praktisk og måske også lidt kreativ, kan det være en god ide at have det rette tøj. Det sikrer både en mod at blive beskidt og gør, at man ikke kommer til skade. Det er derfor vigtigt at have de rette sko, bukser og handsker. 

Hos Dorch & Danola har de et stort udvalg af arbejdstøj og sikkerhedssko. Udover at finde det værktøj, du skal bruge, kan du dermed også finde det tøj, du skal have på. Det betyder, at du kun skal i en butik eller en webshop, når du skal handle værktøj og arbejdstøj. 

Gode sikkerhedssko

Det er vigtigt at beskytte sine fødder ordentligt, både når man arbejder ude og inde. Hos Dorch & Danola har de et stort udvalg af sikkerhedsko, så du ikke behøver at bekymre dig om dine fødder. Sikkerhedsskoene kommer i mange forskellige udformninger, blandt andet også som træsko, så du kan ikke sige, at du ikke går med sikkerhedssko, fordi de tager for lang tid at tage på. Derudover har Dorch & Danola sikkerhedssko i sko, støvler og gummistøvle udgaver. 

Hold varmen om vinteren

Når du arbejder ude om efteråret og vinteren, er det en god ide at have noget ordentligt arbejdstøj, der kan holde en varm. Det kan være, mens man hugger brænde eller ordner nogle praktiske ting på huset, inden efterårsstormene sætter ind.

Hos Dorch & Danola har de både en jakke og en termodragt. På den måde kan man holde sig varm både efterår og vinter. Man kan også sørge for, at man ikke sviner sin almindelige jakke til. 

Derudover har de også sikkerhedsbriller og en ansigtsskærm. Det er begge ting, der kan være nyttige at have på og kan sikre en mod at få splinter eller spåner i hovedet. 

Bukser med masser af lommer

Når man udfører praktisk arbejde, er det tit rart at have noget tøj, hvor der er masser af lommer. Hos Dorch & Danola kan du købe bukser med masser af lommer. På den måde har du plads til målebånd, skruetrækker, hammer og søn i lommerne på dine bukser. Det er praktisk, særligt hvis du skal arbejde et sted, hvor det kan være svært at have sit værktøj med. Det kan være på taget af ens hus, eller hvis man er ved at bygge et træhus til ungerne oppe i et træ. Arbejdsbukserne er lavet i en god og slidstærk kvalitet og kan holde til det hårde arbejde. 

About The Author

Related Posts