Frugt er sundt for kroppen, og ifølge de officielle anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen bør vi spise 600 gram frugt og grønt om dagen. Frugt smager dejligt, giver kroppen et energiboost, og så beskytter det mod en række livsstilssygdomme som hjertekarsygdomme, type 2-diabetes, kræft og fedme. Frugt indeholder nemlig mange vigtige mineraler, vitaminer, antioxidanter og kostfibre, som er godt for vores kroppe og hjerner. Frugt hjælper med at holde blodsukkeret stabilt i løbet af dagen, og når vi spiser frugt som eksempelvis mellemmåltid, så fristes vi heller ikke så nemt til at spise kage, slik eller andre tomme kalorier.

Det sunde valg på arbejdspladsen

På arbejdspladsen er de fleste medarbejdere glade for at have en firmafrugtordning. Det er et sundt personalegode, at virksomheden får leveret firmafrugt, som de ansatte kan spise af i løbet af dagen. Det sender et signal om, at virksomheden interesserer sig for sine medarbejderes sundhed og velvære, og det fremmer en positiv stemning på arbejdspladsen. Et sundt stykke frugt hjælper medarbejderne med at holde energiniveauet, øger deres evne til at præstere, og de bliver ikke så ofte syge, når de spiser sundt, hvilket er en fordel for virksomheden.

Indbydende frugtkasser- og kurve i mange størrelser

Er I en virksomhed, der gerne vil bestille firmafrugt, så kan I med fordel vælge Frugtkurven.dk. Her finder I et stort udvalg af saftig og velsmagende frugt, som er tilpasset sæsonen. Det er nemt at bestille online, og I kan vælge frugtkurve eller frugtkasser i forskellige størrelser fra 25 stk. frugt og op til 100 stk. frugt. I vælger også, om det skal være ikke-økologisk eller økologisk frugt, og så sammensætter Frugtkurven.dk en lækker frugtkurv eller frugtkasse til jer. Læs mere om det indbydende sortiment på hjemmesiden, og I er velkomne til at ringe eller skrive og få et godt tilbud på firmafrugt. I kan forvente lækker kvalitetsfrugt, personlig service og faste leveringstider, når I vælger en firmafrugtordning hos Frugtkurven.dk.

About The Author

Related Posts